Ga naar inhoud

rotkind.

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

rotkind.'s prestaties

  1. werkte niet. ik heb uiteindelijk maar gewoon windows helemaal opnieuw erop gezet en nu werkt m'n labtop weer gewoon normaal. maar toch bedankt voor de hulp natuurlijk.
  2. Ik kan het wel vinden, maar ik krijg m'n pictogrammen enzo er niet mee terug. :s
  3. Bedankt.. maar, dat werkt ook niet. Als ik in dat rijtje zoek wat er dan komt te staan staat er nergens 'explorer.exe'. Wel gewoon 'explorer', en als ik daarop klik krijg ik we het bureaublad, maar nog steeds niet m'n eigenste zegmaar.
  4. Ik heb windows Vista, een nieuw account maken helpt niet. En als ik op 'start' klik staat er nergens 'uitvoeren'. :s
  5. Hee, ik heb een probleem met m'n laptop en ik zou het heel fijn vinden als iemand weet hoe ik dit kan oplossen: Als ik m'n laptop opstart en dan gewoon bij het startscherm m'n wachtwoord intyp, komt er eerst gewoon te staan 'welkom' en daarna staat er 'bureaublad voorbereiden'. Dat duurt dan heel lang en uiteindelijk krijg ik zegmaar zo'n een standaard bureaublad. Rechts onder staat dan: Uw gebruikersprofiel is niet juist geladen. U bent met een tijdelijk profiel aangemeld.Wijzigingen die u in dit profiel aanbrengt, gaan verloren als u zich afmeldt. Raadpleeg het gebeurtenislogboek (waar kan ik dit vinden?) voor details, of neem contact op met de systeembeheerder. Hebben jullie enig idee hoe dat komt en vooral hoe ik weer gewoon m'n eigen bureaublad terug kan krijgen?? Want ik heb er niet zo heel veel verstand van. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.