Ga naar inhoud

embuurman

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door embuurman

  1. Ik heb systeemherstel toegepast. Gebruik windows 10 en de browser Edge. Verder e mail windows live mail. Na het herstel is windows live mail helemaal verdwenen. Alles geprobeerd maar niet terug gekregen. Misschien dat u mij kan helpen.
  2. Hallo, Als ik op een website naar een andere pagina wil geeft de site regelmatig aan " Website reageert niet " webpagina herstellen. Wie kan mij helpen want het is wel irritant het gebeurt vaak. Internet Explorer Bij voorbaat dank.
  3. De mail is gemaakt de bijlage is erbij en dan ineens gaat de laptop op zwart. Uitgezet en weer aangezet de mail is nergens meer te vinden en staat ok niet bij verzenden.
  4. Windows 10 - Antivirus AVG - Browser Internet Explorer - PC niet gescand met malwarebytes antimalware.
  5. Ik kan geen foto's of video's openen op een site. b.v. bij de site van Nasa klik ik op een foto en dan krijg ik een zwart scherm.
  6. Beste Falstring, Je hebt mij geholpen alles doet het weer. fantastisch en bedankt !!!!!!!!!! Martin
  7. PC Helpforum, Ik heb het volgende probleem. Gebruik windows 10 en Windows Live mail. Live mail kan ik gewoon openen maar als ik een bericht wil beantwoorden blokkert de pagina en kan ik niets meer doen, Ik kan ook niet meer terug naar andere postvakken. Ik hoop dat u mij kunt helpen. M.vr.gr. Martin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.