Ga naar inhoud

JolandaFeenstra

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JolandaFeenstra's prestaties

  1. Goedemorgen, Ik heb hem online gedownload, ik weet niet meer precies waar omdat mij laptop leeg is. Pavilion G6-2051SD Afbeelding van aparatenbeheer heb ik toegevoegd. Ik heb met Driver booster 2 drivers proberen te installeren, deze staan waarschijnlijk onder Universal serial bus controllers, maar die niet werken staan al unkown devices bij other devices. Als u meer wil weten dan hoor ik het graag. Groetjes
  2. Ik was overgegaan op windows 10, maar naar een tijdje wekte die niet goed meer. Ik heb toen mijn laptop opnieuw geinstaleerd op windows 10 maar zonder te beseffen dat ik dan niet meer terug kan naar windows 7. Mijn laptop werkte naar een behoren en ik wilde dus graag terug. Toen via een usb stick windows 7 er weer opnieuw op proberen te zetten, met veel moeite gelukt(incl instaleren van meerdere drivers) maar alles werkte behalve de USB drivers. Mijn vraag is dan ook hoe ik dit kan oplossen? Ik heb een HP pavilion laptop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.