Ga naar inhoud

Quintip

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Quintip's prestaties

  1. Damn.. een moederbord kan al snel oplopen tot in de 300€ heb ik net gelezen.. beter een nieuwe kopen dan , wat zonde is sinds hij nog maar in huis is van september maar toch bedankt voor de hulp!
  2. Bedankt voor het antwoord! De grote vraag blijft natuurlijk valt dit onder gebruikersschade volgens hun? Want dan moet ik veel betalen (nieuw moederbord zei de PC-hersteller) zou het dan niet beter zijn een nieuwe laptop te kopen? Hopelijk niet
  3. Hey iedereen Sinds kort heb ik problemen met de gpu van mijn laptop (Acer aspire E15 E5-572G-3617). Het gaat over de Nvidia geforce 840M. bij het spelen van alle games krijg ik strapen/kleuren/... noem maar op allemaal op het scherm. Dit blijkt om de kapotte gpu te gaan. Nu is de vraag hoeveel dit zou kosten om te laten repareren. Ik heb al reeds contact opgenomen met de fabrikant en verkoper maar heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag. Ook het internet heeft nog geen antwoord kunnen bieden. De schade is waarschijnlijk veroorzaakt toen mijn kat op de laptop sprong toen ze schrok van de stofzuiger... De laptop is nog in de garantiperiode. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met mijn vraag .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.