Ga naar inhoud

richard0202

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ja inderdaad heb ik de 6 pins er op zitten op de voeding. Dank voor jullie reactie's Dasle, Porrelaar. Ik gaat er mee aan de slag.
 2. Sorry voor de late reactie . Dit is de huidige Video kaart die er nu in zit Ati Radeon HD 3450, Hij draaid lekker soepel maar om wat meer power er in te krijgen kan ik de Benchmark aanhouden wat mogelijk is voor de Ixtreme M 5800 door bv de GTX 1050 Ti te plaatsen of de Radeon HD 5450 ?
 3. Heb even geduurt maar hier zijn ze dan.
 4. Heb de nieuwste drivers voor deze kaart van Nvidia gedownload. Voor dat hij begint met instal controleert het de systeem dat lijkt allemaal goed te gaan dan begint de intallatie van de drivers, krijg ik een licht blauw scherm dat zegt (system thread exception not handled) en ook (dpc watchdog violation) windows stopcode.het systeem ziet wel de kaart in de dxdiag.
 5. De bovenste foto zijn de technische specificatie van de kaart. De onderste is voeding gegevens. Maar als ik het goed interpeteer is de voeding veel te zwak.
 6. Dus jij suggereert dat als ik de voeding upgrade naar bv 600 w uiteraard met de 6-pins. Wel zal draaien. Huidige is 375 w. Geheugen heb ik genoeg extra. Tuurlijk je kan van een Fiat geen Rols Roys maken.
 7. Ok in iedergeval bedankt voor je uitleg. En jammer voor mij maar die verkoop ik wel weer. En ja, alle kaartjes zijn nog ruim verkrijgbaar in Nederland.
 8. Nou dat weten we dan ook weer maar was ook niet van plan om honderden euro's uit te gaan geven. Maar wat geef je als alternatief een goed kaartje of waar kan ik dat vinden wat voor deze pc geschikt is.
 9. Dan heb ik zelf die fout gemaakt. Dus ik moet de GTX 1050-ti Hebben. Maar is de pc niet compatible te maken er zijn al wat aanpassingen gedaan extra geheugen. En eventueel de voeding vernieuwen. Hoor graag reacties.
 10. Mss een hele Stomme vraag, Heb sinds kort een nieuwe grafische kaart gekocht een Evga Geforce Gtx 960 Ssc Gaming Grafische Kaart-2Gb GDDR5 Pci Mn desktop een packerd bell M 5800 Xtreme i3. Besturing system Windoes 10 Kan iemand mij vertellen waarom Ik de installatie niet gedaan krijg er is ruim voldoende geheugen alleen heb de twijfel bij de voeding van 375 w terwijl de kaart 400 w vraagt kan dat invloed zijn op de installatie. Graag sugestie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...