Ga naar inhoud

ilse1970

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ilse1970

  1. Ik heb ondertussen ook Amazon Assistant verwijderd op mijn PC (hoe er dat is opgekomen weet ik niet). En precies is het nu weg. Zou dat er iets mee te maken gehad hebben??
  2. Dit zijn de gevraagde bestanden Alvast bedankt Addition.txt FRST.txt
  3. ik wil FRST opnieuw uitvoeren maar mijn pc houdt dit tegen. Ik krijg nu de melding dat dit schade kan aanbrengen aan mijn pc? Dus durf niet goed meer te downloaden (virus?)
  4. ik heb gedaan wat hierboven staat en FRST gedownload en uitgevoerd maar probleem blijft bestaan. Dus is er nog een andere mogelijkheid want dit is echt heeeeeel vervelend
  5. Beste Ik krijg constant een scherm over mijn gevraagde pagina's met res://aaResources.dll/104 : kan deze pagina niet vinden. Ik moet dan dan constant wegklikken om verder te kunnen. Wat kan dit zijn? Hoe verwijder je zoiets?
  6. ik moest dit bestand doorsturen log.txt
  7. ik heb als startpagina google ingesteld maar als ik een nieuw tabblad wil openen, opent hij met mysearch.avg.com, een engelstalige zoekmachine, ik zou graag dat hij telkens opent met google. Heb de internetopties al aangepast maar hij blijft dit doen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.