Ga naar inhoud

peper

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

peper's prestaties

  1. met of zonder cd is hetzelfde resultaat
  2. ik kan niet opstarten in veilige modus,ik krijg onmiddellijk mijn groen scherm met die sleutel op ook al duw ik op f8 bij het opstarten. het is wel een windows xp professional die erop staat.
  3. hoi, ik was mijn wachtwoord vergeten en men stelde mij voor om offline nt password en registry editor te gebruiken .Ik heb de cd aangemaakt en in mijn pc gestopt maar het enige dat ik op mijn scherm krijg is een groen blad met de tekst:power on password. Er staat een sleutel afgebeeld en als ik op enter druk komt er een sleutel met een kruis over. Heeft iemand een idee wat ik nu moet.De pc is voor mijn zoontje en ik zou er graag terug in kunnen.
  4. hoi, onze zoon van 9 heeft op zijn kamer een pc die hij al een tijdje niet meer gebruikt.Nu blijkt dat er een wachtwoord opzit dat hij niet meer weet. Hoe geraak ik terug in deze pc aub
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.