Ga naar inhoud

noordenbos1974

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

noordenbos1974's prestaties

  1. bedankt voor de reacties maar Filezilla heb ik al geinstalleerd, tijd geleden al, maar wat ik ook probeer, er gebeurt niks heb wachtwoord, hostnaam, gebruikersnaam ontvangen van Argeweb maar krijg direct een "fatale foutmelding" : kan niet verbinden met server. wat ik ook probeer, i kloop overal tegen een muur op, want niks werkt en dus ook de website niet, die ik nu maar offline heb gezet. ik heb dus werkelijk hulp bij alles nodig. weet werkelijk niet wat en hoe en waar ik moet beginnen om mijn website weer in de lucht te krijgen
  2. goedenavond, ik ben inmiddels ten einde raad. ik onderhoud als behoorlijke leek een website, dit gaat me prima af. totdat er problemen ontstaan. Website is gehackt. is nu al twee maanden onbereikbaar. krijg een waarschuwing in google als de website wordt opgezocht. ik moet nu mijn domeinnaam verifieren (inmiddels gedaan) en vervolgens uploaden naar de website. geen flauw benul hoe ik dat moe doen. kan iemand mij hiermee helpen? als ik iets doe, doe ik het goed, en kan nu al twee maanden niks ondernemen behalve ellenlange mails via forums en argeweb in mijn geval sturen over hoe of wat. het veriferen en uploaden schijn ik alleen zelf te kunnen doen, er is geen webbouwer. wie oh wie kan mij aan de verlossende oplossing helpen? mijn dank is zeer groot, Groet Sascha Aanbevolen: HTML-bestand uploadenUpload een HTML-bestand naar uw site. 1. Download dit HTML-verificatiebestand. dit is gelukt ! 2. Upload het bestand naar de website: HOE DOE IK DIT? 3. Controleer of het uploaden is geslaagd door in uw browser naar de website te gaan. 4. Klik hieronder op Verifiëren. Als u geverifieerd wilt blijven, moet u het HTML-bestand ook na een geslaagde verificatie laten staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.