Ga naar inhoud

MaaikeHoremans

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MaaikeHoremans

  1. Bedankt voor de tips! Heb alles toegepast en op het eerste zicht lijkt dit te werken.
  2. Ja we werken met office-Outlook. De meesten van ons met 2013, sommigen met 2010 (zoals ik). Het gaat steeds om dezelfde afzenders en hun onderwerp is steeds hetzelfde als zij een mail sturen. Er staat gewoon hun bedrijfsnaam - inkooporder We hebben nog geen contactenlijst aangemaakt wegens tijdgebrek. Zou dit een oplossing kunnen zijn? Bedankt!
  3. Op het werk werken wij met een gezamenlijke mailbox. Het is de bedoeling dat klanten hun bestelling naar deze box sturen zodat deze zo snel mogelijk behandeld kan worden. Echter een probleempje. Een aantal klanten komen steeds terecht in de map ongewenste mails. We hebben al aangeduid dat het niet om ongewenste gaat en dat hij dus normaal in postvak-in moet terechtkomen. TOCH, komen nog steeds in onze ongewenste email terecht. Heeft iemand hier een verklaring voor?? Ook als we dan de mail van ongewenste naar postvak-in slepen, springt deze iets later weer naar ongewenste waardoor deze bestellingen soms veel te laat worden opgemerkt. Hopelijk kan iemand mij helpen? Bedankt !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.