Ga naar inhoud

alfredans

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door alfredans

  1. Heb mijn PC eens opengemaakt en ben geschrokken van de hoeveelheid stof die ik hierin aantrof. Voorzichtig ventilator los geschroeft en alles verwijderd. PC opnieuw opgestart en draait probleemloos. Ga ik dus 2x per jaar doen,nu voor het eerst in 4 jaar gedaan. Bedankt voor je reactie Jean Pierre. Mvg. Alfred.
  2. Ik krijg rechtsonder in mijn PC een gele driehoek(met uitroepteken)te zien en de melding:beeldschermstuurprogramma reageert niet meer en is hersteld,beeldschermstuurprogramma NVLDDMKM reageert niet meer en is hersteld. Het beeldscherm springt regelmatig op zwart en na een aantal seconden wordt hij weer gewoon. Enig idee wat dit inhoudt en hoe dit opgelost kan worden. Alfred.
  3. Ik kreeg ook de tip om via extra,internetopties,geavanceerd en dan de instellingen voor internet explorer opnieuw instellen. Lijkt je dit raadzaam?? Mvg. Alfred.
  4. Hoi Jion, Indien ik met Hijack een scan uitvoer krijg ik daarna een overzicht met ca.125 items.Hoe weet ik nu welk(e)item(s)het vastlopen veroorzaken. Mvg. Alfred.
  5. Het volgende probleem doet zich regelmatig voor. Indien ik een website open(geen probleem) en ik wil op de website zelf weer iets openen,loopt deze vast. Indien ik rechtsboven de pagina verlaat en ik wil een andere webpagina openmaken,lukt dit niet.Er verschijnt een wit scherm en in de balk waar normaliter het webadres staat(www.) verschijnt ook niets.Moet ik dus steeds opnieuw mijn PC opstarten.Wie heeft een oplossing.
  6. Hoi Clarkie, Bij deze is alles gelukt. Bedankt voor je duidelijke uitleg. Mvg. Alfred.
  7. Hoi Clarkie, Ik brand met windows media player.indien ik aanklik dat ik wil branden verschijnt er rechts een venster waar ik de muziek naar toe kan slepen.Boven het venster staat Cd-station E.Nadat ik het branden heb voltooid blijkt dat de de muziek is opgeslagen op het schijfje.Deze kan ik op de PC afspelen maar niet op de DVD-speler of in de auto.ER verschijnt:no data?? Mvg. Alfred.
  8. Hoi Clarkie, Is me duidelijk,brandt al jaren met itunes,nero,windows media player. Kan echter alleen de weggeschreven muziek op de E-schijf branden en niet rechtstreeks op de CD wat ik ook probeer en waar ik ook zoek. Enig idee, Mvg. Alfred.
  9. Hoi Clarkie, So far,so good. Volgens jouw beschrijving alles stap voor stap gedaan. Indien ik in program files naar lame for audacity ga,kan ik,als ik op de rechtermuisknop druk,het bestand met windows media player afspelen. Hoe kan ik het nu rechtstreeks op CD branden? Mvg. Alfred.
  10. Nog niet,ik heb audacity gedownload en dat is gelukt. Indien ik echter via de link het bestandje lame_enc.dll wil downloaden krijg ik de melding 404 page not found.Kan ik dit misschien via een andere link downloaden? Mvg. Alfred.
  11. Het betreft de EnVivo modelnummer PO-1108. De software zelf staat in Program Files,onder audacity. Alles volgens gebruiksaanwijzing geinstalleerd,daarna cassette converter aangezet en getracht op te nemen.Weet niet hoe ik de opgenemen muziek kan afspelen en waar die staat. Bedankt voor je snelle reactie. Mvg. Alfred.
  12. Kan iemand mij uitleggen hoe ik m.b.v.een cassette converter de muziek kan omzetten naar MP-3 zodat ik deze kan branden op CD.Gister bij Aldi cassette converter gekocht en software geinstalleerd met bijgeleverde CD.Weet niet waar muziek naar toegeschreven wordt etc. Bedankt voor jullie reacties alvast. Alfred.
  13. Indien ik muziek van The Pirate Bay wil downloaden lukt dit niet omdat dit een Torrent is.Heeft iemand ervaring met downloaden via The Pirate Bay,kon dit vroeger zonder problemen doen.
  14. Als ik mijn externe harde schijf aansluit opent deze altijd als lokaal station(G).Sinds gisteren echter als lokaal station(H).Hierdoor kan ik bepaalde snelkoppelingen op het bureaublad niet meer openen en lijkt het alsof ik niet meer bij bepaalde informatie kan kome. Wie kan me helpen. Bvd. Alfred.
  15. Ik heb al mijn foto`s over de jaren 2007,2008,2009 en 2010 op volgorde gezet(ca.6300).Normaliter kreeg ik automatisch na 2 minuten een doorlopende diavoorstelling.Nu krijg ik echter de melding:deze diavoorstelling kan vanwege een fout niet worden afgespeeld. Indien ik handmatig naar Windows Mediaplayer ga kan ik ze per jaartal wel afspelen.Dit moet toch ook automatisch kunnen? Wie helpt me? Mvg.Alfred.
  16. Hallo, Kan iemand mij vertellen hoe ik een USB stick moet formatteren. Alvast bedankt voor de reacties. Mvg. Alfred.
  17. Hallo Zariash, Is gelukt,bedankt voor je hulp. Alfred.
  18. Ik wil mijn oude PC verkopen maar wil eerst de harde schijf wissen. Kan iemand mij stap voor stap vertellen hoe ik dit doe. Heb gekeken bij Eraser maar is Engelstalig,kom ik niet uit. Mvg. Alfred.
  19. Hallo allemaal, Ik ben ik het bezit van een Acer Aspire X 1700 met het serienummer 98C1M75TCP841097AF3000.Productie is november 2008. Ik heb hier geen gebruiksaanwijzing bij. Mijn vraag is of kier een DVD-brander opzit en hoe deze te gebruiken. Bedankt alvast voor jullie reacties. Alfred.
  20. Indien ik in de werkbalk bij afbeeldingen op beeld ga staan ga ik daarna staan op deze map aanpassen.Ik kom dan in een vierkant met als titel eigenschappen van afbeeldingen.Dan selecteer ik het bestand wat ik wil verzenden.Ik krijg alleen niet rechts verzenden email te zien.Wel staat er onder standaard instellingen herstellen.Bovenin het kader staat algemeen,delen,beveiliging,locatie,aanpassen.Wat gaat er verkeerd.Bedankt voor je reactie. Mvg.Alfred.
  21. Tot voor kort kon ik zonder problemen foto`s verzenden. Nadat een kennis Microsoft Office heeft geïnstalleerd lukt dit niet meer. Als ik hetzelfde doe als voorheen nl.naar map afbeeldingen gaan,rechter muis aanklikken en dan kopiëren naar emailontvanger,foto`s verkleinen(ja) zie ik de foto`s versneld voorbij gaan.Normaliter moet dan het openingsscherm nieuw bericht verschijnen maar dit gebeurt niet.Wat zou hiervan de reden kunnen zien. Alfred.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.