Ga naar inhoud

pollyann

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pollyann's prestaties

  1. Bedankt voor de hulp. Ik heb het inmiddels al opgelost door Recuva zijn werk te laten doen. Ik heb al mijn bestanden weer terug. Voor degenen die dit probleem herkennen: download Recuva, een gratis programma dat je verloren bestanden herstelt.
  2. Tevens is alles ineens in het Engels, trouwens. Ik heb het wel veranderd, maar wellicht is dit nuttige info.
  3. Bedankt voor je reactie, Passer! Dat is natuurlijk ook zo. Dus ik moet gaan kijken naar een manier om de 'verborgen' C-schijf bestanden terug te krijgen?
  4. 1. Tijdens het opstarten van mijn laptop heb ik op mijn gebruikelijke account ingelogd. Ik heb ingelogd via mijn Live account, net zoals ik altijd doe. 2. Gisteravond heb ik mijn laptop nog gebruikt en was er niets raars aan de hand, maar toen ik hem zojuist opstartte, viel mij al meteen op dat mijn achtergrond anders was. Ten tweede stonden er standaardprogramma's op de taakbalk en waren de programma's die ik zelf toegevoegd heb, weg. Ook stonden er enkel standaardprogramma's in mijn programmalijst. 3. Toen ik ging kijken naar wat er nog WEL op mijn laptop staat, zag ik dat alle bestanden van de D-schijf er nog wel op staan, maar alles van de C-schijf is verwijderd. 4. Ik heb het Log-bestandje geplaatst. Bij deze de link: log.txt Alvast hartelijk dank, ik zou graag mijn bestanden weer terug willen zien!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.