Ga naar inhoud

jasperjasper1132

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jasperjasper1132's prestaties

  1. Ik heb alles geprobeerd alle drivers verwijderd etc niks werkt voor mijn computer want op de andere werkt hij overal op een usb 2.0 poort. Bedankt voor jullie hulp!
  2. Hoe zou het dan komen dat dat 'normaal' is? Ja je begrijpt mij goed en ik heb op mijn computer 8 usb 3.0 poorten en 2 usb 2.0 die ik allemaal heb uitgetest, misschien dat het de drivers zijn ik zal het zometeen is uitproberen.
  3. Stegisoft het is geen WD schijf. Ik heb nog wat testjes uitgevoerd op andere computers dus het belangrijkste is dat hij werkt op alle 2.0 USB poorten behalve mijn computer heeft er ook 2 en daar werkt hij niet: De schijf werkt op 3 van de 4 gesteste computers op een USB 2.0 poort. (Alleen als hij er half insteekt ik heb op 1 computer gemerkt als ik hem er helemaal instak dat de schijf gewoon terug uitvalt) Op die 3 computers waar de schijf werkt hadden er 2 ook een USB 3.0 poort maar daar werkt hij dus niet op. De schijf heeft dus nog nooit op een USB 3.0 poort gewerkt (De kabel van de schijf is voorzien met USB 3.0)
  4. Bedankt voor jullie antwoorden maar niks heeft geholpen het 'franse' ding heb ik uitgeprobeerd en de WD SES instalatie heb ik ook uitgevoerd, ik ga binnenkort ook is proberen met een andere kabel en op nog meerdere computers als ik dit heb uitgetest zal ik mijn ervaring delen met jullie.
  5. De link van Stegisoft daar ben ik ook niks mee want de schijf wordt niet herkend in schijfbeheer volgens mij ligt het niet aan de usb kabel zoals ik hier lees: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-update/no-driver-windows-8-for-usb-mass-storage-gold/36f15ef5-e7df-4ef4-a9fc-ef12a81dce7d want de schijf werkt wel degelijk als ik hem in 1 van mijn computers half in de usb poort steek. Er zijn nog mensen met net hetzelfde probleem maar dat is het enige wat ik nog heb gevonden volgens mij is dit zo goed als hopeloos.
  6. Bedankt voor je uitgebreid antwoord, ik ga proberen te e-mailen maar ik denk dat dit e-mail adres niet meer bestaat want het domein staat te koop dus het heeft eigenlijk geen nut. Het frans ding ga ik sewes is uitproberen en ik zal posten of dit gewerkt heeft en die afbeelding met da van Western Digital dat is gewoon een advertentie van Western Digital dat op die webpagina staat Gold Digital is een apart rommel merk dat hoogstwaarsschijnlijk failliet is
  7. Hallo, Ik heb een vraag over mijn Gold Digital 2.5 memory station die ik een jaar geleden heb aangeschaft, ik heb deze harde schijf maar 1 keer gebruikt tot nu. De site van Gold Digital bestaat niet meer en je vind helemaal niks op het internet over dit merk/harde schijf. De harde schijf wordt op geen enkele PC herkend, ik heb dit getest op 3 verschillende computers en op allemaal geven ze dezelfde fout dat windows de harde schijf niet herkend maar op 1 computer heb ik hem wel aan de praat gekregen: Als ik de USB half in de computer steek werkt de harde schijf opeens en als ik hem er verder induw opeens terug niet meer. (ligt dit aan de usb kabel)? De enige site waar ik nog iets vindt over deze harde schijf: http://reclameblog.com/gold-digital-1-tb-externe-harde-schijf-voor-e-5495.html
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.