Ga naar inhoud

darkboomba

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door darkboomba

  1. Bedankt voor de reactie! Ik heb inderdaad exact de zelfde DC Jack besteld, hij past en hij laat ook stroom door. Ik heb toevallig vandaag de oplader getest met een multimeter en die geeft 19 Volt zoals moet. Het probleem zal hem dus waarschijnlijk zitten op het moederbord zoals je al zei. Hoe kan ik dit het best na gaan? met de multimeter? en zo ja hoe met de multimeter?
  2. Hallo, Ik ben in het bezit van een MSI laptop namelijk de CX640DX. Enige tijd geleden wou de laptop niet meer aan er gebeurde helemaal niks. De accu was al enige tijd stuk en vandaar werd de laptop alleen gebruikt op netstroom. Later heb ik de laptop open gemaakt en had ik naar mijn idee het probleem gevonden de DC Jack mond uit in 2 kabeltjes, 1 daarvan was geknapt. Ik heb dit onderdeel vervolgens besteld op internet en heb deze aangesloten op het moederbord. De laptop ging weer aan, alleen dat duurt maar een seconde of 30 dan valt hij weer uit en gaat hij vanzelf weer aan, dit gebeurd steeds opnieuw. Tijdens het opstarten komt er niks in beeld, geen bios niks, alleen zwart beeld. Het volgende heb ik al geprobeerd: - Externe monitor aangesloten om te testen of de monitor van de laptop kapot was; dit hielp niet, nog steeds kwam er niks in beeld. - Ik heb de knoopbatterij verwijderd om de bios te resetten; ook dit was tevergeefs - De RAM modules heb ik omgewisseld en apart geprobeerd in beide slots; geen van de combinaties leek iets te veranderen. Op het begin van het opstarten brand er kort een groen lampje die vervolgens weer uit gaat. Verder branden geen van de lampjes, ook niet die van de HDD. Tijdens de korte periode dat de laptop aan is kan de Optical Drive wel open en dicht. Als ik op de knop druk gaat er een lampje aan en schiet hij open. Heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn bij deze laptop? Ik zie uit naar reacties! Mvg, Sander
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.