Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Bethtjuh

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hoi de sjaal mag naar geel blauw. Ikzelf had bedacht de witte vlakjes blauw en het rode vlak dezelfde kleur geel die al in de sjaal zit. Alvast bedankt voor het proberen
  2. Ik heb een vraagje over een foto waarvan de sjaal een verkeerde kleur heeft, kan iemand mij helpen om de sjaal op de foto een andere kleur te geven? Ik kan wel wat dingetjes in photoshop, maar dit is kan ik nog niet. In de toekomst wil ik ook nog graag een cursus hierin volgen. Alvast bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.