Ga naar inhoud

Fujitsu_Siemens

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fujitsu_Siemens

  1. Eventjes ter info: Ik heb vorige week donderdag mijn laptop bij een computerzaak voor herstelling binnengebracht. Helaas is mijn laptop niet meer te redden. Het is tijd voor een nieuwe laptop. Ik denk hierbij aan Toshiba satellite L50 C-2-R (die ik tijdens de solden ga kopen). Ze gaan juist nog mijn bestanden recoveren op een externe harde schijf. Als laatst wil ik jullie bedanken voor de nuttige adviezen die jullie me gaven!
  2. Beste kweezie wabbit Operatie opstart CD geslaagd Operatie mijn laptop ermee herstellen helaas mislukt Toen ik de CD instak, viel mijn laptop onmiddellijk uit en kon de CD er niet meer uitkrijgen gisteren. ’s Morgens is het me gelukt om de CD uit de drive te halen, maar mijn laptop valt steeds snel uit bij het starten ervan. Is het aangeraden om mijn harde schijf te laten vervangen bij een computerzaak? Of is het aangewezen om een nieuwe laptop aan te schaffen? Alvast bedankt voor jouw advies.
  3. DRINGEND AUB Kan iemand me verder helpen aub? Mijn laptop valt onmiddellijk uit na het starten (ik krijg enkel het logo te zien). Van harte dank voor de reactie!
  4. Beste stegisoft Bedankt voor jouw snelle reactie! Maar hoe moet ik dit dan doen? Mijn laptop valt onmiddellijk uit. Dien ik over een tweede laptop te beschikken? Alvast bedankt.
  5. Beste Mijn laptop valt direct na de verschijning van de foutmelding (zie printscreen hieronder) uit. Ik krijg zelfs geen tijd om 1 van de opties te selecteren en uit te voeren. Kan dit probleem beholpen worden of is het tijd voor een nieuwe laptop? Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.