Ga naar inhoud

ing0103

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ing0103's prestaties

  1. JA!ALLES IS in orde. nogmaals dank alles ids
  2. Hallo, dankdankdank!!!! Alles werkt super. Ik ben echt helemaal blij. Nogmaals veel dank!
  3. Hallo, Het klopt dat ik inderdaad die melding krijg. Ik ga vanavond de stekker van de router eruit trekken en opnieuw insteken om te kijken of het dan is gelukt. U hoort nog van mij.
  4. Hallo, nou ik ben een aardig eindje opgeschoten. Ik heb allebei de beschrijvingen geheel kunnen volgen. Echter. Nu geeft de modem een foutmelding. Limited or no connectivity. Hij zegt dat hij het networkadres niet kan vinden. Via Support kan je dan klikken op repair. Ook dan krijg ik een foutmelding: renewing ipadres mislukt. Links (bij de details) verschijnen wel nummers van het ipadres. Nou, maar weer dezelfde vraag: hoe verder? Hoe kan het dat de laptops het ipadres wel vinden? En deze compu niet? Verder: ergens in al de schermen moest ik kiezen voor TKIP maar dat pakt de compu niet, er staat steeds weer AES, ook na opnieuw opstarten. Misschien heeft dat er ook iets mee te maken? Hoop dat u meer weet! Met vriendelijke groet, Ingrid
  5. Ik ga het vanavond proberen. Dankjewel! alvast
  6. In netwerkverbindingen kan ik het draadloze netwerk zien. Als ik op eigenschappen klik dan kan je checken of die het doet. Dus ik kan zien dat ik verbonden ben en het apparaat werkt correct. Windows xp Draadloos en router zijn nieuw. Ik maak met 2 laptops gebruik van dezelfde draadloze netwerk en die doen het allebei prima. Ik denk dat ik ergens moet instellen dat Internet gebruik moet maken van dat draadloze netwerk. Dat heb ik geprobeerd via Internetopties. Maar!: dan komt er een Dial up verbinding....en probeert de compu te bellen. Is dit voldoende info? Sowieso fijn dat je wilt helpen. Groet, Ingrid
  7. Hallo, mijn draadloze verbinding doet het. Mijn internetabonnement is ok. Echter, ik krijg internet niet verbonden aan de speedtouch modem. Als ik via netwerkconnecties kijk dan kan ik nergens aangeven dat deze modem gebruikt moet worden. Als ik via internetopties, en dan connecties kijk dan kan ik nergens de speedtouch modem koppelen of toevoegen. Ik internet nu via een dongel van KPN. Dit moet toch op te lossen zijn. Help mij alsjeblieft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.