Ga naar inhoud

Hippo43

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hippo43's prestaties

  1. Bedankt voor de reacties. Het is al opgelost, tweehuisgenoten hebben even een paar uurtje erop zitten klussen, weet niet precies wat ze hebben gedaan, maar het werkt. Alsnog bedankt, Mvg, Hippo
  2. Hoi, Met de gezamelijke computer in de woonkamer hebben we een probleem. Ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen, waarschijnlijk in te simpel taalgebruik, want ik snap redelijk weinig van pc's. Eerst had de pc geen enkel probleem. Hij werd vooral gebruikt om via de tv dingen van de pc te bekijken. Dit werd altijd via een NVIDIA optie gedaan, lijkend op dit: http://www.gioli.nl/tweakers/Bureabladuitbreiding.jpg Huidige problemen zijn echter dat we nu op de tv geen beeld meer hebben van de monitor, en dat de monitor zelf ook zwart blijft. De computer start we op. (Press F1 to resume) Prima, prima, maar daarna geeft hij geen signaal op de monitor, het groene lichtje gaat op slaapstand oranje op de monitor. Kabels zitten allemaal op z'n plaats. Veilige modus opstarten doet hij wel, en heb al zelf geprobeerd wat aan te rommelen, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het moet oplossen. Kan iemand mij uit de brand helpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.