Ga naar inhoud

Britt004

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Britt004

  1. ik heb een film gedownload nu wil ik hem op een dvd of cd zetten maar dat lukt niet wie kan mijn helpen? ik heb dvd +r en cd -r 80 minuten. ik heb het al een paar keer geprobeerd maar dan zei hij dat het branden goed voltooid was maar als ik hem dan in mijn dvd speler doe dan blijft de dvd speler maar laden of er komt no-disk alvast bedankt!!!
  2. Er kwam telkens te staan dat de film perfect voltooid is maar als ik hem dan in mijn dvd-speler doe blijft hij laden of komt er no-disk te staan
  3. Hallo, ik wil graag een film brand maar dat lukt mij niet ik heb al een paar brand programma's geprobeerd. Maar het lukt me niet ik heb ook ergens gelezen dat je een mapje video en audio moet maken maar hoe doe je dat? Of hoeft dat niet. Ik heb cd-r 80 minuten of ik heb dvd+r. Ik heb films van kar.cr gedownload ze duren ongeveer 150min wie kan mij helpen?
  4. Hallo, ik wil graag een film branden ik heb het al met een paar brandprogramma's geprobeerd. Ik heb een paar films van kat.cr gedownload en telkens als ik het heb geprobeerd te branden komt er branden succesvoltooid maar als ik hem dan in mijn dvd-speler doe blijft hij laden of komt er no-disk. Ik had ook ergens gelezen dat je een mapje met video en audio bestand moet maken maar hoe moet ik dat doen of hoefd dat niet? Ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen met het branden van een film (ik heb cd-r 80 min of dvd+r).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.