Ga naar inhoud

pd1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pd1's prestaties

  1. dat is niet erg hoor, bedankt trouwens voor uw reactie :) Ja ik wil iets terug kunnen bekijken wat vroeger op een bepaalde site gestaan heeft, maar er nu dus niet meer op staat. Voor alle duidelijkheid, het werd niet opgeslagen op mijn computer. Kan dit terug gevonden worden? Heeft de uitgever van de site daar een mogelijkheid bv? :)
  2. Sorry, maar nu kan ik niet volgen hoor?
  3. Beste Ik heb een vraagje en hoop dat iemand me hierbij kan helpen. Is het mogelijk om iets terug op te vragen wat enkele maanden geleden op een site stond? Ik geef een voorbeeld ; een persoon verkoopt iets via een site en schrijft er een opmerking bij. Deze opmerking haalt hij er terug af maar laat verder de advertentie staan. Er dient echter bewezen te worden dat de opmerking er voorheen heeft opgestaan. Is er hier een it specialist die me hierbij kan helpen? Bedankt voor uw reactie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.