Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dspark7

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over dspark7

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 07-11-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  10
 • Monitor
  acer GN246HL (1920x1080@144Hz)
 • Moederbord
  asus z97k
 • Processor
  Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz Haswell 22nm
 • Geheugen
  16,0GB Dual-Kanaal DDR3 @ 799MHz
 • Grafische Kaart
  asus 2047MBNVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
 • Harde Schijf
  Samsung SSD 850 EVO 250GB 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0
 • Geluidskaart
  Realtek High Definition Audio
 • Behuizing
  desktop antec

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ja mag afgesloten worden thx!
 2. oke bedankt voor het advies ! Win 10 staat op de ssd dus snel is dat genoeg. Op de hdd's staat vooral data en backups. Met de huidige videokaart (960 6gb) kan ik de nieuwste games op ultra zetten in full hd 1920x1080 en 144 hz. Is ruim voldoende voor mij. 4k is mij te duur voor wat het maar is. Dus ga ik mijn pc nog wat jaren trachten te laten meegaan en misschien als er een 2060 uitkomt bij nvidia die kopen.
 3. bedankt voor het opzoekwerk , begin 2015 zal het geweest zijn. ik doe alles met de pc, surfen , mailen, foto`s bewerken, word, gamen. Voor dat laatste moet ik meestal eerder vernieuwen dan voor de rest. een nieuwe videokaart steken en eventueel voeding kan ik nog wel zelf, maar dat doe ik niet in een pc met een moederbord van 5 jaar of meer want dan is dat moederbord of de processoren de botlleneck. Daarom wilde ik weten hoe oud die waren.
 4. speccy zegt daar dat mijn bios van 2016 is, maar dat heb ik toen eens geupdated,dus daarmee weet ik enkel dat hij al ouder is dan dat, maar niet hoe oud dan wel. het gaat hem mij ook vooral over het moederbord en de processors, de rest is denk ik nog prima. http://speccy.piriform.com/results/ssEEdGh1Tr5Z2MlUdCLCoIy
 5. hoi, bestaat er bij jullie weten een manier om te achterhalen hoe oud een pc is? Ik heb een desktop win 10 maar geen factuur meer en zou willen weten of hij bijna moet vervangen worden of nog even meekan.
 6. Ja! Deze doet het. Voor degenen die hetzelfde probleem hebben; na deze update draait hij weer normaal. Bedankt voor de gedane moeite stegisoft en waarschijnlijk tot de volgende keer Deze mag afgesloten worden.
 7. allee deze update van ms ziet er veelbelovend uit. zal deze eens proberen june 12, 2018—KB4284835 (OS Build 17134.112) Applies to: Windows 10 version 1803 Improvements and fixes This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include: Addresses an issue that caused the system to start up to a black screen. This issue occurs because previous updates to the Spring Creators Update were incompatible with specific versions of PC tune-up utilities after installation.
 8. met is gebeurd bedoelde ik dat ik het gedaan had om update af te zetten ,alles te verwijderen, en update terug aan te zetten. Bedoel je nu dat ik het nog eens moet doen? heropstarten heb ik nog niet durven doen.
 9. is gebeurd.maar als ik moet heropstarten weet ik niet wanneer ik er terug in geraak. dus dat doe ik liever niet tenzij het echt niet anders kan. versie 1803 build 17134.81 staat er op. druk ik op updates zoeken?
 10. voordat ik dit doe, even wat extra info om te zien of dit zin heeft; de updates zijn gebeurd en lijken gelukt, maar zijn misschien net de oorzaak van mijn probleem.
 11. Dag, mijn desktop start niet door. daarmee bedoel ik dat hij opstart, het keuzescherm om in het bios te komen toont, en daarna na enkele seconden het windows logo win 10 toont en dan wordt het scherm donkergrijs. als ik mijn muis beweeg zie ik een klein blauw ronddraaiend cirkeltje dat met de muis mee beweegt. Zo blijft hij hangen en start niet verder op. In 9 van de 10 keren gaat het zo. De tiende keer (ongeveer) start hij gewoon op. Als ik hem dan in slaapstand zet kan ik hem dagenlang perfect gebruiken. Totdat windows update een heropstart vereist waardoor ik weer in de problemen zit. Ik ben ook al eens in de recovery beland, met de 6 knoppen; 1.systeemherstel;geprobeerd maar lukte niet fout 0x800 70003 2.teruggaan naar de vorige versie; lukt niet meer omdat windows old gewist was omdat ik dacht die niet nodig te hebben 3.herstellen met installatiekopie;niet geprobeerd 4.opstartherstel lukte ook niet,weet niet meer wat er op stond 5.opdrachtprompt niet geprobeerd 6.opstartinstellingen;daarmee geraak ik ook niet verder. verdachte nummer 1; win update 1803. Nadat deze een heropstart vroeg begonnen de problemen. Kan toeval zijn, maar toch. ook is die 2 keer geïnstalleerd , een keer op 20.05.18 en een keer op 06.06.18,er zou al een kb 4100403 geïnstalleerd zijn, ook 2 keer, dat al een en ander van de problemen door update 1803 verhelpt, maar blijkbaar toch deze niet, tenzij iets anders de oorzaak is natuurlijk. de pc verkoper raad een herinstallatie van windows aan, maar ik zie vanzelfsprekend op tegen het vele herinstalleren van progs en herconfigureren. hierbij een speccy log; http://speccy.piriform.com/results/iUtlmENKCZldnbwhVNrNzi2
 12. Ik heb nu een tijdje getest en het is allezins beter. Ik krijg nog wel af en toe rare streepjes te zien bij afsluiten en zo maar het is werkbaar. thx!
 13. MOET IK DUS NU ENKELE DAGEN TESTEN. caps lock ik laat het hier weten of het in orde is.alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.