Ga naar inhoud

zandervdl

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zandervdl

  1. Hey Bio, ik was dit topic uit het oog verloren doordat er maar geen reactie kwam. ik had kwasi elk mogelijk conflict na gelopen en dan uiteindelijk acer zelf gecontacteerd. Nu blijk dat mijn moederbord (dat onlangs herstelt was) toch niet helemaal correct herstelt is, momenteel is hij dus bij hen voor hopelijk een goede reparatie nu. Het ging om een vrij recente (lees: amper 2jaar oud) Acer E5-771G-76QZ met Windows10. grtz Zander
  2. Mijn Bluetooth toetsenbord werkt niet meer met 1 enkele laptop. De laptop zegt dat het toetsenbord gekoppeld is (via de Bluetooth menu en via apparaatbeheer) maar het toetsenbord geeft signaal dat die nergens mee verbonden is. Ik heb het toetsenbord dan aan een andere laptop gekoppeld en dit werkt vlekkeloos! Wanneer ik het toetsenbord wil verwijderen (bij de probleem pc) dan staat die na heropstart gewoon weer terug bij de apparaten, zelfs wanneer ik Bluetooth volledig verwijderd had met iobit uninstaller stond Bluetooth (en het toetsenbord) na heropstart gewoon weer zoals het was.. Met de Bluetooth van die laptop is verder niet veel mis want andere toepassingen kan ik probleemloos koppelen, gebruiken en verwijderen. Het lijkt alsof het toetsenbord en de pc ruzie hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.