Ga naar inhoud

Pastatrick

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pastatrick's prestaties

  1. Bedankt voor al jullie hulp, maar heb zelf wat aan het prutsen geweest en heb het opgelost gekregen! Het had blijkbaar iets te maken met de eigenschappen map gebruiker. C:/gebruikers/gebruiker rechtermuisklik, hier alleen lezen aangevinkt toepassen en terug uitgevinkt. Vraag me niet hoe dit komt, maar het resultaat zag ik ook pas de dag erna toen ik mijn compuetr terug opstarte.
  2. Bedankt voor de tip, maar bij mij staat ook alles ingesteld als niet geconfigureerd :-/ Het zal wel een aanpassing zijn in windows maar waar... Ik blijf zoeken alle tips zijn uiteraard welkom
  3. "De" manier die Porrelaar voorstelt is een manier om je bureaublad achtergrond te veranderen, maar dat is nu net het probleem zo werkte het inderdaad vroeger wel, alleen nu niet meer vandaar mijn bezoek aan jullie webiste... Voor alle duidelijkheid als dit had gewerkt was ik nooit op jullie website terecht gekomen want dan was het ook geen probleem geweest. Misschien kunnen we aan de persoon die dezelfde problemen had (Falstring) vragen wanneer voor hem dit probleem is begonnen? Ik bewaar sinds een tijdje al mijn foto's op een NAS misschien heeft dit hiermee te maken, dien ik ergens in mijn root directory de files aan te passen waar mijn computer op zoek gaat naar foto's voor de achtergrond, kan ik dit ergens opnieuw instellen?
  4. neen probleem is nog steeds niet verholpen anders zou ik hier niet meer komen kijken naar een mogelijke oplossing!
  5. Ik gebruik Chrome ipv Explorer maar stond niet open ook in de achtergrond niet.
  6. Dit heeft blijkbaar enorm veel problemen opgelost! Maar er bkijft er wel eentje hangen iets van Adobe; ActiveX/COM Issue InProcServer32\C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll HKCR\CLSID\{06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} Deze blijft gevonden worden elke keer ik die fix met CCcleaner.
  7. Neen geen tweak programma gebruikt, ik zou niet weten waarom tweaken, als je simpelweg elke foto kan gebruiken als achtergrond. Ik heb wel omdat ik als fotograaf nogal veel foto's heb enkele aparte files gemaakt waar foto's inzitten waaruit ik dan een foto kon selecteren. Maar voor alle duidelijkheid dit heeft ook altijd gewerkt.
  8. Resolutie staat op 1920/1200 grootste en aanbevolen. Bij een lagere resolutie werkt het ook niet...
  9. Bedankt voor de hulp, maar helaas er waren geen schendingen gevonden van de integriteit.
  10. Als ik bijvoorbeeld in mijn root directory naar Photo Gallery ga en daar een foto uitkies en met de rechtermuisknop probeer als achtergrond in te stellen krijg ik als foutmelding; deze foto kan niet als bureablad achtergrond worden ingesteld...
  11. Neen vinkje stond wel aan, maar nog steeds geen foto...
  12. Correctie Achtergrondkleur kan ik wel nog aanpassen, maar dat is alles :-/
  13. Ik denk dat ik in het begin identiek dezelfde foutmelding heb gekregen...
  14. Sinds enkele weken kon ik alleen maar één foto op mijn achtergrond zetten, toen ik die probeerde te veranderen kon ik enkel nog maar een kleur als achtergrond gebruiken en nu enkel zwart... De 6 stappen reeds ondernomen (die niets hebben uitgehaald) op de site van Microsoft https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2504610 Niets werkt, heeft ook niets met malware te maken, hebben we uitvoerig getest, na hijack this, zoek.exe, Emisoft Emergency kit, adwcleaner en farbar recovery scan tool een beetje ten einde raad... De standaard achtergrond en gewoon een kleur werkt voor alle duidelijkheid ook niet, weet iemand aan wat dit kan liggen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.