Ga naar inhoud

ReinieV

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ReinieV

  1. bedankt! Ik zal dit proberen en hopelijk is het probleem opgelost
  2. Wel daar zit ik met het technisch probleem dat mijn DVD-rom het leven heeft gegeven, en ik heb hem nog niet vernieuwd. Dus hoopte ik op een oplossing die geen CD-rom nodig heeft.
  3. Ik heb sinds kort upgedate naar windows 10 Toen ik vanmorgen mijn computer opstartte, bleef hij steken op windows scherm voor een lange tijd. Ik besloot om eens te resetten en dan kreeg ik out of the blue Bootmgr is missing error. Na even googlen op mijn andere PC heb ik eens mijn harde schijf voor massaopslag losgekoppeld, zodoende enkel de SSD nog inzat. Computer boot volledig normaal, geen probleem. Van zodra ik de HDD erweer aanplug heb ik hetzelfde probleem. Ik kan plots mijn BIOS niet meer openen... geen idee waarom maar hij spring gewoon niet naar BIOS.... Na nog wat rondzoeken las ik om diskmgmt.msc te gebruiken maar daar kan ik C niets als actief zetten, dat is greyed out... en met Partition Wizard Bootable CD. heb ik echt geen idee hoe ik moet werken... Iemand die me kan helpen hiermee? CD-rom speler is btw ook stuk dus formatten is niet echt een optie. Ik heb ook echt geen idee waarom ik niet meer in mijn BIOS kan....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.