Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Tats

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik kan niks meer toevoegen aan mn vorige reactie, maar ik was ff de grafische kaart die je hebt voorgesteld aan het bekijken, deze lijkt verdacht veel op de voorgestelde koeling. Kheb ze dan zelf opgezocht, maar daar bestaan precies wel veel versies van (en iets zegt me dat de goeikoopste zeker niet de beste koop is) Maar met de kaart ga ik sowieso nog wat langer wachten
 2. Ja hoor, Ik ben alles een beetje van dichterbij aan het bekijken, zou ik een "kleine" aanpassing mogen vragen? De voorgestelde case is wel netjes, maar past deze setup ook met volgende case ? https://www.alternate.be/Aerocool/LS-5200-Behuizing/html/product/1277217?lk=5894 Ik dacht van wel, maar uiteraard wil ik er zeker van zijn (en de case is ook iets goedkoper, wat niet onbelangrijk is) Ik laat nog weten hoe en wat het geworden is!
 3. Alright, Ik dacht wel dat een nieuw systeem aangewezen was (dat wordt even sparen ) En bedankt voor deze setup op te lijsten, ziet er netjes uit en voor een degelijke prijs! Hier kan ik zeker mee aan de slag (maar tzal voor volgende maand zijn helaas )
 4. hoi, De titel dekt de lading ongeveer... maar wat extra info kan geen kwaad denk ik dan. Momenteel heb ik volgende setup: Mobo: Asus P8H67 rev3.0 Processor: i5-2400 3.1GHz 8GB DDR3 (2x4) 500W voeding van ocz Koeling: Zalman cnps10x extreme (nogal groot, neemt 1 slot van ramgeheugen in beslag)) geforce gtx 950 SSD 250g & SSD 80g (en 2 externe) Mijn mobo ondersteund geen win10... na contact met Asus hebben ze mij laten weten dat het mss wel draait maar ze garanderen niks... Dus had ik graag mn mobo geupdate en voor zover mogelijk, al de rest behouden Toch overweeg ik een "nieuwe" setup (met behoud van huidige ssd's, dvd, grafische kaart, koeling, voeding & case) (al mag je wel een voorstel voor een nieuwe case doen, maar zeker niet de duurste:) Waarvoor heb ik een PC nodig? - Gamen, csgo en bf1(helemaal onderaan staan de minimum en de aanbevolen requirements) o Wat is mijn budget? - goed maar goedkoop (bestaat niet wss) o Een merkcomputer of een samenstelling? - samenstelling. o Ga ik overklokken? -Ik heb daar weinig of geen ervaring mee, dus ik denk eerder van niet (mag ik eveneens vragen of er veel verschil zit in een processor die je wel of niet mag overklokken?) o Ga ik later upgraden? -Welja, tis te zien, indien het ne volledig nieuwe pc zou worden (ipv enkel mobo upgrade) dan wel, indien ik enkel het mobo upgrade dan hoeft dit niet. o Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - usb3.0 zit tegewoordig overal op denk ik? voor de rest niks speciaal nodig. o Ga ik zelf assembleren? - Dat is de bedoeling. o Heb ik een besturingssysteem nodig? - Neen, daar beschik ik reeds over. o Ga ik zelf installeren? - O ja. o Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Intel / Geforce / Asus / Msi o Heb ik nog randapparatuur nodig? -Geen extra randapparatuur nodig. o Heb ik specifieke wensen? - Nope. Of toch, indien ik voor een geheel nieuwe setup zou kiezen, graag in een nieuwe case(zeker niet de duurste ) o Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? -Belgie en geen specifieke voorkeur van winkel, betrouwbaar graag. Minimale specificaties BF1: Besturingssysteem: 64-bits Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 Processor (Intel): Core i5 6600 K Geheugen: 8 GB RAM Grafische kaart (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2 GB DirectX: 11.0-compatible videokaart of equivalent Aanbevolen specificaties: Besturingssysteem: 64-bits Windows 10 of later Processor (Intel): Intel Core i7 4790 of equivalent Geheugen: 16 GB RAM Grafische kaart (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3 GB DirectX: 11.1-compatible videokaart of equivalent
 5. Auto logout?

  Thx voor de respons, Ik zal er de volgende keer zeker op letten, maar ik kreeg de foutmelding nadat ik de post (een nieuw topic) ingaf, en eender wat ik probeerde. mn tekst kreeg ik niet terug. Soit, de wereld is niet vergaan ondertussen, en ik ben een groot deel van mijn frustratie kwijt (en het was gisteren sowieso mijn dagje niet).
 6. Auto logout?

  Beste, Ik vermoed dat er op dit forum een auto-logout gebeurd na x aantal minuten inactiviteit? Ik ben nl een vrij grote/overzichtelijke post kwijt, simpelweg omdat ik de webpagina laat open staan en er aan verder "werk' wanneer het past. Eens mijn post klaar was, wou ik deze ingeven om dan een foutmelding te krijgen omdat ik niet meer ingelogd ben? Al mijn opzoek, typ en vergelijkingswerk voor niks geweest.... Kan de autologout er uit gehaald worden? kwestie dat ik (en mss anderen) dit voorval niet meer hebben? Of een functie waarbij je opgestelde post bewaard blijft? Tis mijn eigen schuld dat ik de info kwijt ben, maar das (om het zo proper te zeggen) fucking vervelend.
 7. Nieuwe SSD (PCIe ?)

  Alright, Bedankt voor je reactie. Kben er ondertussen uit, PCIe is dan wel sneller, maar voor een vrij gewone gebruiker zal ik dat snelheidsverschil niet echt merken... en tis ook direct minsten dubbel van prijs per gb. Zal dus een SSD met sata aansluiting worden. De oude schijf ging ik er sowieso uithalen maar ik heb hier gelijk een ander vraagje over, meer bepaald administrator rechten. Uiteraard wens ik zelf administrator te zijn, maar toch doet windows moeielijk over een - reeds gebruikte- schijf wanneer deze niet als C gebruikt word. Dan ben je geen administrator op die schijf, kan je bestanden niet verwijderen of kan je niet formateren etc... Kan je dit voorkomen? Kan ik die schijf volledig "erasen" voor ze in gebruik te nemen? Of zijn er andere mogelijkheden om dit probleem te voorkomen?
 8. Hoi allen, Ik ben nieuw hier en ik zal mezelf ff kort voorstellen. Ik schrijf niet graag over mezelf (en daarmee is het belangrijkste al gezegd...) Ben een 34jarige oostvlaming, die vroeger veel gegamed heeft, en nu, als ik er de tijd voor vind, toch graag nog wat game... Ik los de meeste probleempjes zelf op (met mn goeie vriend google.... ) Ik ken en kan wel wat van PC's, maar lang niet genoeg om alles zelf te doen. Nu had ik graag een nieuwe SSD geplaatst in mn desktop. Kheb teen en tander al opgezocht (is toch al de helft van het werk) Men mobo: https://www.asus.com/be-nl/Motherboards/P8H67V/specifications/ is voorzien van volgende slots: 1 x PCIe 2.0 x16 (blue) 1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black) *12 x PCIe 2.0 x1 3 x PCI De eerste hiervan is gebruikt voor men grafische kaart. De 2e is vrij... Kan deze gebruikt worden voor een SSD op PCIe...? en zoja, is het eender welke ssd (met PCIe aansluiting)? omdat je ook ssd met M.2 aansluitingen hebt, die ik niet heb op mn mobo. Als de keuze van ssd gemaakt is, heb ik echter nog een paar vraagjes... Hoe ik tewerk zou gaan: - Drivers downloaden van mobo & gfcard - PC uitschakelen, oude schijf eruit, nieuwe erin - booten van op windowsCDrom, windows op nieuwe schijf installeren - Drivers en benodigde software installeren Zo zou het moeten (denk ik toch) Ivm de drivers heb ik nog wel een vraagje.. https://www.asus.com/be-nl/Motherboards/P8H67V/HelpDesk_Download/ Je hebt drivers voor Bios(12) chipset(5) Audio(2), VGA, LAN,USB, ... Nu is men vraag, moeten elke keer alle updates geinstalleerd worden(ik zou denken van wel) of is enkel de laatste voldoende? Omdat men spreekt van updates ipv een driverpakket (of hoe je het ook noemen mag...) Benieuwd naar reacties...
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×