Ga naar inhoud

RDekkers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RDekkers

  1. Ik heb een bestand met allerlei onderzoeksresultaten. Vanuit dit bestand willen we grafeken genereren, waarbij we verschillende gegevens met elkaar willen combineren. Denk hierbij aan leeftijdscategorie vs de antwoorden op een van de deelvragen. Zonder dat ik dit allemaal met de hand moet doen, kan iemand mij vertellen hoe dit moet? bijgevoegd het bestaand waar het over gaat. Excell data.csv
  2. In excell wil ik graag een grafiek (staafdiagram) maken met op de ene as (x-as) de weeknummers en op de andere as (y-as) het aantal deelnemers. De gegevens heb ik in 2 verschillende kolommen staan, maar als ik nu een grafiek maak, pakt hij alle waardes als y-as gegevens. Weet iemand hoe ik dit op een juiste manier kan doen? Onderstaand de grafiek zoals excell die nu maakt.
  3. In excell wil ik graag een staafdiagram maken met op de x-as de weeknummers en op de y-as het aantal deelnemers. Heb deze nu in 2 kolommen staan, maar krijg het niet omgezet in een grafiek. Daarnaast wil ik op de x-as wil ik de maximale waarde - 8- laten zijn. Excell pakt nu automatisch 90. Het moet een 2D grafiek worden. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan doen? Onderstaand de grafiek zoals ik deze nu krijg.
  4. In excell wil ik graag een staafdiagram maken met op de x-as de weeknummers en op de y-as het aantal deelnemers. Heb deze nu in 2 kolommen staan, maar krijg het niet omgezet in een grafiek. Daarnaast wil ik op de x-as wil ik de maximale waarde - 8- laten zijn. Excell pakt nu automatisch 90. Het moet een 2D grafiek worden. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan doen? Onderstaand de grafiek zoals ik deze nu krijg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.