Ga naar inhoud

nielswesselink

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nielswesselink's prestaties

  1. Wat moet ik precies aanklikken nadat ik op downloaden geklikt heb?
  2. Dit heb ik al eerder geinstalleerd, nu nog een keer. Hij geeft aan dat hij succesvol is geinstalleerd. Maar toch als ik bijvoorbeeld op hyves kijk, kan ik nog steeds geen filmpjes afspelen.
  3. Oke, ik probeer het. ---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:48 ---------- als het goed is zit dus nu een bijlage bij het vorige bericht. Maar ik zie niks..
  4. Hoe krijg ik een afbeelding vanuit de computer hier? Je kunt hier alleen een foto invoegen d.m.v. een URL.
  5. Ik gebruik ook Internet Explorer 8. Ik zou u een printscreen geven van wat ik zie:
  6. Ik heb eigenlijk geen enkel idee, misschien dat u mij kunt adviseren welk programma ik het beste kan downloaden. Ik zelf heb het idee dat het aan de flash player ligt, maar wanneer ik een flash player installeer blijft het probleem zich voordoen. De flashplayer die ik download heet: adobe flash player, versie 10,0,22,87. Ik had verwacht dat het probleem hiermee verholpen zou zijn. Maar niet dus.
  7. Ik wil graag weten waarom filmpjes niet afgespeeld kunnen worden. Het volgende is te zien: een wit kader met linksbovenin een klein vierkantje met een aantal kleurtjes erin. Hoe kan dit worden opgelost. ik heb al geprobeerd een flash player te downloaden. Dit haalt niks uit. Groeten, Niels
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.