Ga naar inhoud

ferrryfer

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ferrryfer

  1. Hooi zou u mij willen toevoegen via whatsap dan kunnen we via daar makkelijker praten kan ik u eventueel foto's sturen enzovoorts, kunnen we later als het probleem is opgelost hier posten wat we hebben gedaan als je dat goed vond? mvg fery
  2. Hoi ik ben fery Heb een probleem ben radeloos dus ik dacht ik schrijf me in en stel me vraag aan jullie.. Ik heb acer ook gebeld die weten het niet. Had een laptop liggen van vroeger alleen de audio jack waar de audio kabel ingaat was kapot heb een tweedehands geluidskaart gevonden op internet waarvan de audio ingang hetzelfde is exact de zelfde geluidskaart na het vervangen van de kaart dacht ik dat alles in orde zou zijn maar tevergeefst. laptop valt uit als ik audio kabel erin stop heb alle drivers vernieuwd alles doet het perfect. wie o wie kan mij helpe.???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.