Ga naar inhoud

Sjef123

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjef123

  1. Het liefst allemaal, en met enorm veel geluk, is mijn gestolen laptop terecht! Dankjewel Dasle voor het meedenken, maar het is dus niet meer nodig! Groetjes!
  2. Mijn inloggegevens zijn reeds veranderd. Zodra ik op de webmail inlog, zie ik -maar- 25 berichten die het meest recent zijn. In mijn outlook krijg ik tot ongeveer 6 weken de mails terug. Op mijn gestolen laptop heb ik wel altijd aangevinkt bij de account instellingen dat berichten pas van de server verwijderd worden als ik de berichten definitief verwijder uit de map verwijderde items.
  3. Hoi Dasle, Ik haal mijn mails op d.m.v. IMAP. Afgelopen week heb ik de laptop van mijn zoon gebruikt, daar heb ik hem -tijdelijk- ingesteld als POP3. Nu op mijn nieuwe laptop heb ik het weer ingesteld op IMAP.
  4. Hallo allemaal! Ik heb een vraagje. Spijtig genoeg is afgelopen week mijn laptop gestolen. Hedendaags is een laptop onmisbaar tijdens het werk, dus zo ook bij mij. In principe heb ik een back up van mijn bestanden, dus deze heb ik -gelukkig- nog. Nu is mijn mail erg belangrijk voor mij, en deze zijn allemaal spoorloos weg. Is er een mogelijkheid dat ik in outlook 2010 mijn -oudere- mails terughaal? Niet via een back up bestandje van outlook, maar van de server van mijn mailadres. Ik gebruik @kpnmail.nl, misschien handig om te weten ;-) Alvast bedankt! Sjef.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.