Ga naar inhoud

niels_vraag_antwoord

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door niels_vraag_antwoord

  1. Ik reageerde niet omdat dit probleem niet opgelost is, u hoeft niet meteen boos te reageren...
  2. Hoi forum. Ik heb een harde schijf die vermoedelijk niet wordt herkend. Ik heb ergens gezien dat er een toetsenvolgorde is, wanneer je het systeem opstart waar in je kan zien welke apparaten er in je PC werken. Bij mijn harde schijf stond dat hij niet verbonden was en dus kapot was. Ik ben echter wel vergeten welke toetsenvolgorde het was waarmee je alle verbonden apparaten in je PC kon zien bij het opstarten van mijn windows 10 computer. Weet iemand op dit forum de volgorde? Gaarne dan te antwoorden op deze topic! bij voorbaad dank! P.S misschien is dit een beetje een onduidelijke beschrijving, maar ik weet niet hoe ik het anders zou moeten verwoorden
  3. Ik heb het probleem dat mijn beeld de hele tijd aangeeft dat de download wordt gestart, maar ik wacht al ruim 2 uur, maar er gebeurt niks. In de bijlage zie je een screenshot van het beeld dat ik zie. Heeft iemand een oplossing hiervoor? Ik zie het antwoord graag tegemoet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.