Ga naar inhoud

gabriel12

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gabriel12

  1. droske, geen verbetering na het vernieuwen. nog een vraag. als ik op het mail icoon klik (van outlook) staat bij account mijn telenet email adres (in blauwe balk links) een mail versturen aan mezelf als test lukt niet. stuur ik met mijn android een mail naar mezelf als test dan komt het er ook niet op enkel op mijn android inkomende mail. van anderen ontvang ik ook geen mail , wel op android.
  2. nee die programma's verdwenen maar na het opnieuw instellen van windows 10. als ik dan bv rechts klik op het windows teken onderaan dan krijg ik wel de mappen maar niet de sub mappen zoals configuratiescherm. zal me een dezer dagen misschien een nieuwe aanschaffen alhoewel met een nieuwe kan dat nat ook gebeuren. ondertussen behelp ik me wel verder, kan op google hé.
  3. nog altijd dezelfde melding: de app die u probeert te downloden is niet door microsoft geverifieerd. hebt edge en google.
  4. beste, ik krijg steeds de melding: de app die u probeert te downloden is niet door microsoft geverifieerd. het vergrootglas is ook niet terug te vinden.
  5. beste, heb windows 10 dan vanuit de pc omgeving opnieuw ingesteld, klok is nog niet terug , bij het gebruik van de windows toets zijn veel functie niet terug te vinden vb configuratiescherm. alles draaid vierkant. alvast bedankt voor de antwoorden .
  6. ik krijg ook de foutcode 0x0000221 kernel ontbreekt, kan het besturingssysteem niet laten. kan ik dit herstellen met een windows repair tool?
  7. beste, na veel resetten en herstarten kan ik reageren. de klok blijft onzichtbaar ook al is ze blauw aangevinkt. voor een ander mailprogramma ben ik er nog niet uit welk ik zou nemen. de cursor blokkeert nog steeds af en toe. ook valt de pc uit en start opnieuw . de ventilator is niet verstopt en krijgt koeling genoeg. misschien moet ik een specialist ter zake laten komen . mvg
  8. nee, de klok is er nog altijd niet, ook windows live mail werkt niet. de cursor loopt tot hiertoe niet meer vast.
  9. beste, hier het bestand AdwCleaner[C00].txt
  10. beste; een heleboel vragen. een week geleden verdween de klok onderaan rechts: kan ze op geen manier terugplaatsen. soms loopt de cursor vast: dus reset. mijn email is plots niet meer bruikbaar, postvak in , concepten zijn verdwenen. tijdens opstellen van een email en verzenden werd gevraagd een microsoft account aan te maken (gedaan) wlm werkt nog niet. op mijn android krijg ik wel een mail binnen. stuur ik een mail naar mijn pc dan ontvang ik niets. ik heb een telenet account. wlm herstarten met essential gaat ook niet , krijg dan de melding ; geen internetverbinding. wie kan me helpen ? mvg
  11. beste, ik krijg nu geen melding meer van het ontbrekende bestand. bedankt voor de hulp. mvg gabriel12
  12. hierbij dan de gevraagde bestanden. nogmaals bedankt
  13. beste, vandaag opnieuw de instructies gevolgd zoals beschreven. hopelijk is het nu goed, weet niet meer wat ik anders kan doen. mvg gabriel12 zoek-results.txt
  14. hierbij nogmaal het gevraagde log zoek-results.log
  15. hierbij het gevraagde. mvg nogmaals bedankt zoek-results.log
  16. beste, 4 maand geleden kreeg ik een virusmelding van avast, ik voerde een scan uit en toen was mgsimmcommon.dll verdwenen, kon het niet terugplaatsen. heb nu het anti virus programman van telenet. hoe kan ik mgsimcommon.dll terugplaatsen. heb windows 10. processor intel(r) celerom(r) cpv E200@240ghz 160ghz ram 3,00GB 32 bits bestuuringssysteem x 64 processor. wie kan mij helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.