Ga naar inhoud

Rivaoo

Lid
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rivaoo

  1. Ik gebruik het programma Outlook. Daarop heb ik verschillende accounts in gebruik. 2 daarvan werkten niet goed. Deze heb ik verwijderd, maar probeer ik nu weer toe te voegen. Maar dat lukt helaas niet. In Outlook heb ik 3 mail accounts actief. Deze 2 opnieuw toevoegen lukt dus niet. Zie bijlage. Betreffende 2 accounts heb ik wel draaiende op mijn telefoon, dat werkt allemaal prima. Weet iemand hoe dit probleem op te lossen zodat ik beide accounts toch (opnieuw) kan toevoegen? Mailaccount toevoegen.docx
  2. Voor het gebruik van play store moet je inloggen met een google account (gmail of zo). Ik gebruik zelf een outlook.com account. Kan ik ook gebruik maken van de play store met alleen een outlook.com account? Zo ja, hoe doe ik dat? Alvast dank voor reacties.
  3. Eindelijk van die pop-ups af. Hartelijk dank voor de input en ondersteuning, hartstikke tof. Nogmaals dank.
  4. Hierbij het kprm bestand kprm-20210428184147.txt
  5. Ja, bv bij marktplaats.nl (maar die is waarschijnlijk ook van hen zelf). Is daar niets tegen te doen?
  6. Je hebt wel werk aan me 😉 Hierbij de bestanden Addition.txt FRST.txt
  7. In zowel in Firefox als in Chrome. Als ik naar de website vd.nl ga, komt meteen een pop-up, zie bijlage.
  8. Opdrachten uitgevoerd. ZHPCleaner (R).txt
  9. Firefox verwijderd, de hierboven genoemde mappen verwijderd. Daana Firefox opnieuw geïnstalleerd. Alleen de addon AdBlock plus geïnstalleerd. Helaas, nog steeds pop ups (ook als ik een nieuw privévenster open).
  10. Dat kan ik ook nog proberen. Ik heb net nog even geprobeerd in Chrome. Daar heb ik hetzelfde "probleem". Helpt dan opnieuw Firefox te verwijderen? In ieder geval hartelijk dank voor je ondersteuning.
  11. Geprobeerd Firefox in de veilige modus op te starten. Toen kwam meteen de mogelijkheid van "Opfrissen". Dit is dus gelukt. Maar de pop-ups blijven.
  12. De link naar "Opfrissen" lijkt niet te werken. Er wordt ook verwezen naar een knop "Opfrissen" rechtsboven in de pagina, maar die zie ik helaas ook niet.
  13. Helaas nog steeds popups. Zojuist (voor de zekerheid) computer opnieuw opgestart.
  14. Alles uitgevoerd, zoals aangegeven. Hierbij de resultaten. Fixlog.txt Detectiehistorie.txt
  15. Helaas nog steeds hetzelfde probleem. In de bijlage de gevraagde bestanden. FRST.txt Addition.txt
  16. De acties uitgevoerd, zoals aangegeven (Goodgame Empire kon niet worden gevonden en dus niet worden verwijderd) De bestanden hieronder als bijlage toegevoegd. Fixlog.txt AdwCleaner[S02].txt
  17. Dank voor je reactie. Hierbij de gevraagde bestanden. FRST.txt Addition.txt Addition.txt FRST.txt
  18. Bij diverse sites blijf ik popups krijgen ondanks diverse instellingen. Bijvoorbeeld bij vd.nl blijft een popup voor een nieuwsbrief oppoppen. Ik gebruik firefox en heb daar bij de instellingen, privacy & beveiliging, toestemmingen, popupvensters blokkeren, aangevinkt. Daarnaast heb ik Adblock, Adblockplus, uBlock origin en Ghostery geïnstalleerd. Hoe kom ik alsnog van die vervelende popups af? Kan iemand me helpen?
  19. Gevonden, ik ga het proberen. Dank u wel.
  20. Hoe kan ik deze verwijderen? Ik ben een leek hierin, weet niet hoe dat moet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.