Ga naar inhoud

Gert43

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gert43

  1. ik wilde f secure uitschakelen maar kreeg een ander tablet dan is voorbeeld werd gegeven. Ik gebruik fsecure via ziggo daar door misschien een ander tablet?
  2. Bedankt zover voor de hulp en ik zie sinds gisteren geen melding maar van secoh qad dus hoop dat het weg is anders kom ik er zeker op terug.
  3. Mijn virus scanner blokkeert Farbar Recovery scan tool
  4. hoe verwijder ik ecoh qad, het is een trojan wordt wel steeds geblokkeerd door mijn virus scanner maar is toch hinderlijk.
  5. Moderator bedankt voor Uw reactie echter helaas. IE een reset gedaan maar geen succes. Het gaat in mijn geval om de site`s van wish en geek die wel de laten zien dat ik ingelogd ben maar geen verdere afbeeldingen of meer laat zien.
  6. Plotseling kan ik met Internet Explorere IE de pagina`s van wish en geek niet meer openen. Er komt alleen een balk bovenin maar verder geen beeld. Is dit op te lossen want het ligt aan IE via de google browser openen de site`s wel. Ja ik weet het ga dan via google maar ik heb nu eenmaal veel favorieten in IE staan en die kun je overzetten maar IE Heeft mijn voorkeur. Graag een tip hoe dit weer op te lossen. B.V.D. Gert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.