Ga naar inhoud

Xygor

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Xygor

  1. Een Wi-Fi kaartje zal dan niet nodig zijn aangezien ik hem rechtstreeks ga aansluiten met de kabel. Dit budget kan trouwens hoger worden wanneer ik een andere vakantiejob ga doen als ik terug ben van Italië. Maar kost het echt 800 euro voor een pc die enkel League of Legends, CSGO, skype en teamspeak op zal hebben? En het moet niet de beste PC ter wereld zijn, ik moet gewoon minstens 60 fps halen als ik die games op de hoogste kwaliteit speel.
  2. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Enkel voor 2 games te spelen(League of Legends en CSGO) en ook op internet surfen natuurlijk. Voor de rest eigenlijk niets anders. Wat is mijn budget? - Omdat ik nog maar 17 jaar oud zou ik graag een zo goedkoop mogelijke pc kopen. Maximum maar echt maximum 500 euro. Een merkcomputer of een samenstelling? - Aangezien ik zo goedkoop mogelijk wil aankopen misschien best een samenstelling, want ik las dat het wat goedkoper uitkomt. Ga ik overklokken? - Waarschijnlijk ga ik dat niet doen aangezien ik niets van computers ken in dat oppervlak. Ga ik later upgraden? - Ik ga maar weinig intstalleren op die computer dus ik denk niet dat dat nodig zal zijn. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Aangezien ik die pc enkel nodig heb voor 2 games te spelen denk ik niet dat ik dingen nodig heb. Enigste wat ik niet volledig zeker over ben is de wifi-kaart. Dus graag wat uitleg daarover. En een dvd-lezer heb ik niet nodig aangezien ik nooit films op dvd kijk, enkel online. Ga ik zelf assembleren? - Liefst zou ik hebben dat dat al gedaan is als de PC toekomt aan mijn huis, aangezien ik geen idee heb hoe ik dat in elkaar zou moeten zetten. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ik denk niet dat ik persé een duur besturingssysteem nodig heb. Maar ik kan ook fout zijn. Wat heeft windows dat het gratis besturingssysteem niet heeft? Ga ik zelf installeren? - Windows moet nog geïnstalleerd worden op een configuratie. Dit is in het algemeen vrij gemakkelijk, maar de webshop kan dit eventueel ook doen. Indien het niet meteen zelf lukt, kan je natuurlijk nog altijd beroep doen op PC-Helpforum. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Geen voorkeur Heb ik nog randapparatuur nodig? - een toetsenbord en muis heb ik maar een monitor heb ik nog nodig en dat zit in het budget gerekend. Heb ik specifieke wensen? - Dat hij vooral gemaakt is voor vlot te gamen, zonder FPS lag zoals ik op mijn huidige PC heb. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Ik woon in België, maar de winkel van waar het komt maakt niet echt uit. Liefst toch wel een iets wat bekende winkel zodat ik niet gescammed word.
  3. Het is de vaste PC van mijn ouders, maar ik ben eigenlijk de enige die er op zit. En hij zal rond de 7-9 jaar oud zijn. k'Zal ook een nieuw topic maken met dat lijste ingevuld.
  4. Ik ben op zoek naar een gaming pc om vooral games te spelen. Voor de moment speel ik enkel League of Legends maar ik wil er ook CSGO bijnemen. Maar op de huidige PC is het onmogelijk om CSGO te spelen door de FPS lag. LoL gaat nog juist maar ik moet er wel voor op de laagste kwaliteit spelen en toch krijg ik maar 20 FPS. Ik ben maar 17 jaar oud en ga nog naar school dus ik heb maar een budget van 400 euro. Ik ken eigenlijk niets van pc's dus kan eigenlijk niet echt zeggen wat mijn pc zeker moet hebben. Daarom zou ik graag wat help hebben van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.