Ga naar inhoud

swordfish

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door swordfish

  1. bedankt falstring voor je tip, ik heb windows 8.1 kunnen downloaden en installeren via usb. daardoor heb ik de drivers voor mijn netwerk adapter kunnen vinden op de cd van het moederbord. nu heb ik internet en hij heeft zelfs de code van mijn Win8 aanvaard zonder problemen....perfekt thanx man
  2. blijkbaar toch niet mogelijk, wat een afzetterij is dat eigenlijk, ik heb de drivers van mobo de Z170A gaming M7 geinstalt, maar daar zitten de drivers van mijn netwerkadapter niet bij. als je ze dan toch vind via de site van msi, zijn ze niet beschikbaar voor Win8, enkel voor Win8.1 aangezien ik die drivers nodig heb om mijn Win8 te upgraden naar 8.1 ben ik gesjost, op wa trekt da eigenlijk. zal verplicht zijn om een nieuwe Win10 aan te schaffen, ben er niet blij mee. ik vind dit een grote fout van MSI
  3. als ik dit download, is dat dan een volledige nieuwe versie van Win 8.1, ga ik die dan kunnen activeren met de code die ik bij mijn eigen Win 8 heb gekregen, ik heb geen zin om opnieuw te betalen voor iets dat ik al heb, ik zou enkel moeten kunnen upgraden van 8 naar 8.1 maar helaas heb ik geen internetverbinding met die nieuwe pc. na wat zoekwerk heb ik wel een upgrade gevonden van 8 naar 8.1 die ik op een usb stick zou moeten kunnen zetten, maar er staat ook alweer vermeld dat ik een internet connektie moet hebben, en die heb ik nog niet. Nu, ik denk dat ik het toch maar es ga proberen, als het niet lukt, dan doe ik een nieuwe install van mijn Win 8, er staat nog niks speciaals op de ssd, dus kan het ook nie zoveel kwaad.
  4. hallo, ik heb een probleem met mijn nieuwe pc. ik geraak niet op het internet, omdat de drivers voor mijn netwerkkaart blijkbaar ontbreken. ik heb alle drivers van mijn moederbord geinstalleerd, maar blijkbaar zitten die driver daar niet bij, wat mij eigenlijk al verwonderd. nu, driver gezocht via mijn laptop, en die ook gevonden, maar.....blijkbaar kan ik die drivers niet installeren omdat ik windows 8 heb. ik heb deze enkele jaren geleden gekocht , je kan hem normaal gezien gratis updaten naar 8.1, en dan zelfs naar win 10, maar ik zou liever verder werken met de 8 of 8.1. ik zou dus minstens 8.1 moeten draaien, maar doordat ik niet op het internet geraak zou dit dus niet mogelijk zijn. ik moet dus eerst internet hebben om win 8.1 te kunnen downloaden, maar ik moet eerst win 8.1 hebben eer ik de drivers van mijn netwerkkaart kan installeren?????? dus ik zit vast en weet het verder niet meer. iemand?
  5. er staat nog geen OS op de SSD, het is een nieuwe pc, met allemaal nieuwe onderdelen. ik wil enkel dat er iets op mijn monitor komt, normaal gezien komt er bij eerste start bovenaan je scherm dat je moet aangeven via wat je wilt booten ofzo. dan moet je heropstarten en op delete knop drukken zodat je in de bios geraakt. echter ik krijg totaal geen display. alsof de monitor niet is aangesloten. ik veronderstel dat als de processor erin steekt met koeling, je ram erin steekt en als je dan je monitor aansluit op het mobo (hdmi) dat dit toch al zou moeten genoeg zijn om toch iets op de monitor te krijgen. op de led van het mobo eindigt hij meestal om 4C ofzo, maar dat verschilt nogal, de ene keer 31, dan weer E3 en vanalles nog wat. ahja, als je de pc opstart, moet je dan altijd een enkele kleine beep krijgen, of is dat niet altijd het geval? ik hoor iig niks. enkel als ik de ram verwijder krijg ik driemaal lange beep, wat normaal is. ik weet wel dat het veel voorkomt zoiets, meestal dezelfde fouten zoals, hdmi aansluiten op mobo terwijl er een graka insteekt, verkeerde ram, slechte ram, slechte voeding, gebogen pinnen op het mobo, slecht monitor ofzo, maar ik heb al alles gewisseld, getest en gecontroleert ,bios gereset, batterij verwijdert voor vijf minuten, elektr aansluitingen gecontroleert, waarschijlijk al tien keer, het lukt niet. Toch vind ik het onwaarschijnlijk dat het mobo stuk zou zijn, hij is splinternieuw, ik ben er zeer voorzichtig mee geweest, ik ben ten einde raad. nu heb ik contakt genomen met de verkoper, ik mag hem opsturen, maar ik ben daar nie zo voor, denk dat ik er persoonlijk mee zal gaan, liefst ben ik erbij als ze hem testen. dan weet ik tenminste of hij goed is en of de fout toch bij mij lag.
  6. er staat nog geen OS op de SSD, het is een nieuwe pc, met allemaal nieuwe onderdelen. ik wil enkel dat er iets op mijn monitor komt, normaal gezien komt er bij eerste start bovenaan je scherm dat je moet aangeven via wat je wilt booten ofzo. dan moet je heropstarten en op delete knop drukken zodat je in de bios geraakt. echter ik krijg totaal geen display. alsof de monitor niet is aangesloten. ik veronderstel dat als de processor erin steekt met koeling, je ram erin steekt en als je dan je monitor aansluit op het mobo (hdmi) dat dit toch al zou moeten genoeg zijn om toch iets op de monitor te krijgen. op de led van het mobo eindigt hij meestal om 4C ofzo, maar dat verschilt nogal, de ene keer 31, dan weer E3 en vanalles nog wat. ahja, als je de pc opstart, moet je dan altijd een enkele kleine beep krijgen, of is dat niet altijd het geval? ik hoor iig niks. enkel als ik de ram verwijder krijg ik driemaal lange beep, wat normaal is.
  7. Ik heb een probleem met een nieuwe pc dat ik aan het samenstellen ben. mobo: MSI Z170A gaming M7 cpu: I7 6700K ram: corsair DDR4 2x8gb 2666MHz vengeance led corsair waterkoeling msi gtx 970 graka 250 gb ssd samsung corsair RM 650 X voeding full tower cooler master stryker als ik hem voor de eerste keer opstart, heb ik geen display. ook geen beeptoon. als ik de ram verwijder krijg ik wel een beep, dus het mobo werkt. cpu gecontroleerd, alles lijkt in orde, geen gebogen pinnetjes. alles fans draaien, ook de cpu fan. op het mobo zit de 24pin en de 8pin conectors voor stroom. heb het ook al geprobeerd zonder graka, en hdmi voor de monitor rechtstreeks op het mobo geprobeert, geen display. bios gereset, batterij verwijdert, helpt allemaal niet. alles is nieuw aangekocht dus zou me verwonderen dat er iets stuk is. iemand een idee?
  8. Ik denk dat ik het al weet, blijkbaar hebben niet alle notebooks van msi een verlicht toetsenbord. Ik ging er van uit dat dit wel het geval was....jammer.
  9. hallo iedereen, ik ben nieuw op dit forum, en heb een vraag over mijn net aangekochte notebook van MSI Als ik mijn notebook opstart, dan lichten de toetsenbordlichtjes niet op? ik vind ook geen manier om deze aan te zetten, nogthans een mooi iets van MSI, en nu vind ik niet hoe ik ze aanzet? iemand een idee, of zou er iets mis zijn met mijn notebook?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.