Ga naar inhoud

Stoeller

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stoeller

  1. Helaas kan ik de optie Diagnose- en verbruiksgegevens niet op uitgebreid zetten. Het rolmenu werkt niet. Ook staat hier weer Sommige instellingen worden door uw organisatie beheerd. Ik ben een leek en weet niets van het veranderen in de registersleutel. Hopelijk kunt u mij verder helpen.
  2. Hoe kan ik mijn locatie inschakelen? Op de pagina instellingen staat dat mijn instellingen zijn uitgeschakeld. Hieronder staat een grijze knop "Wijzigen", maar deze werkt niet. Boven aan de pagina staat in het rood "Sommige instellingen worden door uw organisatie beheerd". Zie bijlage. hoe kan ik mijn locatie inschakelen?
  3. Ik heb van alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Ik heb maar een nieuwe printer gekocht. Falstring, dank voor je adviezen.
  4. Dank voor je advies, maar het heeft helaas niet geholpen. Ik gebruik Windows 10 en mijn printer is via wifi aangesloten.
  5. Mijn printer, een HP Envy 4500e, slaat sinds kort bij het afdrukken een regel over. Zover ik weet heb ik niets aan de instellingen veranderd. Kan iemand me helpen dit vervelende probleem op te lossen? Alvast bedankt. Groet, Jaap
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.