Ga naar inhoud

Renegades

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Renegades

  1. 9/10 wanneer ik op dit probleem duik blijkt het een geval van malware te zijn geweest, wat ik dan doe is die hele browser afsluiten. Vervolgens download ik de nieuwste versie van Hiren's BootCD als je dat googled heb je hem zo gevonden. Deze bootcd staat vol met admin tools waaronder een aantal goeie virusscanners en ze zijn allemaal portable (erg belangrijk). Wat je nu doet is het eerste anti virus tool die in de lijst staat start je op laat je meteen de hele schijf scannen is het programma klaar en zegt het alles weggehaald te zijn? Mooi nu start je het volgende programma uit de lijst, totdat je je pc door minstens 3 verschillende anti virus hebt laten scannen dan kan ik er normaal gesproken van op aan dat de computer in ieder geval qua virussen een hele schoonmaak beurt gehad. Ik deal regelmatig hiermee en zelden dat ik de computer niet opnieuw hoef te installeren (Windows, drivers etc.) Wat er qua browsers nog gedaan kan/moet worden gedaan, laat ik aan een ander lid hier over.
  2. Hallo, Ik heb een probleem en "ik zie door de bomen, het bos niet meer", ik zal vertellen wat ik gedaan/gemaakt heb en waar het probleem zich voordoet. Ik gebruik over de jaren heen veel gebruik van vmware wat voor mij virtualbox is geworden, om boxen te testen etc. nu gebruik ik sinds paar maanden Vagrant erbij. Daarmee heb ik een CentOS 6 box gemaakt, met alles wat ik nodig heb pre-installed, nu heb ik geloof ik alles redelijk goed ingesteld en ik kan de webserver niet benaderen via http://127.0.0.1/ en nu ben ik zoveel tijd kwijt geweest met troubleshooting dat mn code ook stil ligt. Misschien dat iemand me anders kan vertellen hoe ik onder normale omstandighheden die box benader? Als je nog info nodig hebt laat maar weten dan update ik dit. Met vriendelijke groet, Renegades
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.