Ga naar inhoud

AlphaTrix

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

AlphaTrix's prestaties

  1. Ik heb reeds een mail gestuurd met wat technische vragen gisteren namiddag. Ik hou jullie op de hoogte van de reactie.
  2. Dat klinkt allemaal heel positief. Ik denk dat ik overtuigd ben. Nog een vraagje. Ik zie dat op hun site staat dat ze VOIP hebben. Aangezien ik geen telefoonlijn van belgacom maar een raw copper zou nemen, houd dit dan in dat je van dxadsl een vast nummer hebt om te bellen en via hun gefactureerd word zoals bij dommel home connect? Een aangepaste modem zal hiervoor dan ook nodig zijn veronderstel ik. Welke zou u aanraden? Liefst eentje die ook draadloos kan.
  3. Bedankt voor de snelle reactie. Ik was deze provider ook al tegengekomen op xs.be. Ik kende deze provider echter nog niet. Hebt u hier goede ervaringen mee? Hun prijzen voor gewoon adsl zijn blijkbaar heel goed en volgens dat ik het begrijp kan je gebruik maken van adsl2+ zodra het beschikbaar is wat mooi meegenomen is.
  4. Binnenkort ga ik verhuizen, in de gemeente waar ik zou gaan wonen (9320 Erembodegem) is nog geen adsl2+ beschikbaar volgens Dommel. Mijn vraag is nu, waar kan ik duidelijk op een kaartje bekijken waar reeds ADSL2 beschikbaar is. Of kan ik ergens vinden wat de uitbreidingsplannen zijn? Ik zou dommel nemen omdat hun city connect plannen mij heel erg aanspreken. Maar momenteel zou ik dus genoodzaakt zijn om een standaard netconnect plan te nemen dat (om voor mijn onbegrijpelijke reden) ook duurder is dan hun city connect plannen. Als iemand mij eventueel een andere provider kan aanraden mag dit ook. Ik ben jarenlang telenet klant geweest en was tevreden over de service en de snelheid. Het enige minpunt vond ik de poortenblokkering. Dus om hier vanaf te raken zou ik overschakelen op ADSL. Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.