Ga naar inhoud

Heidiho

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Heidiho

  1. Hoe koppel ik nu een lokale account aan mijn microsoftaccount aangezien alles actuele gegevens gekoppeld zijn aan de microsoftaccount van mijn dochter?
  2. Wel wij hebben nog een oude computer die werkt nog met Vista. Als we Onde Drive downloaden hierop, kan dat dan synchoniseren met onze laptop? Zodat we op allebei aan onze persoonlijke documenten kunnen? Fijne bbq trouwens smakelijk Waar we onez laptop gekocht hebben, hebben ze ons dat allemaal niet uitgelegd en toen ik vorige week langsging om dat allemaal eens te laten nakijken, kreeg ik het antwoord dat die dan min een week daar moest blijven, dat ze enorm veel werk hadden. Dus daarom dacht ik het even met wat hulp zelf op te proberen lossen:)
  3. Oh sorry ik heb die link even gelezen. Denk dan dat een lokaal account beste is niet? Qua veiligheid van persoonlijke gegevens?
  4. Nee dat klopt. Maar wat doe ik dan best? Gewoon terug instellen op lokaal account? Ka n het ook via microsoftaccount maar zonder wachtwoord in te geven en wat is eigenlijk het verschil?
  5. Er is nog iets raar: als ik via instellingen/accounts ga naar accounts die worden gebruikt door andere apps. Daar staan mijn en haar account bij maar als ik op mijn account bij beheren klik, kom ik op de website van microsoft maar dan zit ik opeens in haar account?
  6. Wat is eigenlijk het verschil om aan te melden met een microsoft account of een lokaal acount?
  7. Hallo, Ik had het op onze laptop verkregen om in te loggen zonder wachtwoord via Gebruiker maar nu heeft onze dochter iets gedaan waarmee we alleen via haar microsoft account op onze laptop met onze gegevens geraken. Als ik via mijn account inlog, krijg ik alleen een standaardscherm. En ook heel raar als ik via "instellingen" kijk naar de accounts en ik ga naar mijn account en ik log in, dan kom ik op die van haar terecht. Hoe kan ik dit terug aanpassen zodat we zonder wachtwoord kunnen inloggen maar wel al onze gegevens krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.