Ga naar inhoud

seniorenblond

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door seniorenblond

  1. Dat zou ik wel willen maar ik weet het zelf niet. (sorry) Monteur heeft de computer overgezet naar zijn huisadres en vandaar opgelost. Mvg.
  2. Hoi : Probleem opgelost. Topic mag op slot. Mvg.
  3. HOI : Ik weet niet of ik hier goed zit maar dan hoor ik het wel. Het probleem is dan bij mijn vrouw de e mails niet binnen komen en bij mij wel. We hebben wel internet. We hebben nog Windows 7. Wat zou er fout kunnen zijn en wat is de oplossing. Ik hoor het graag . Alvast bedankt.
  4. Dat zou dan heel jammer zijn. Ik heb nl. enkele jaren terug gewoon gebruik kunnen maken alleen de laatste maanden niet meer. Maar misschien is de site dan toch verdacht. Mvg. John.
  5. HOI : Ik krijg bij mijn Avast virusscanner bij : www Kiaclub.nl telkens de melding : dreiging geblokkeerd. Nu weet ik dat andere gewoon gebruik kunnen maken van dat forum en is ook geen dreiging. Kan ik dat ongedaan maken zodat ik ook op dat forum kan ? Ik ben seniorenblond (geintje) dus als het op een eenvoudige manier uitgelegd kan worden dan graag. Alvast bedankt. Mvg. John.
  6. Hoi : Onze laptop is een Fujitsu amilo en start helaas niet meer op . Hij heeft wel stroom maar geeft geen beeld. Er staan onder links icoontjes waarvan uiterst rechts een soort ventilatortje staat en links daarvan een soort koffertje met een A erin wat groen oplicht/ brand Daarnaast staat hetzelfde "koffertje "met een 1 erin wat ook oplicht /brand. Misschien merk je nu al waarom mijn naam seniorenblond is. Maar helaas geen beeld. Misschien weet iemand wat het zou kunnen zijn. Ik hoor het graag. Mvg. Seniorenblond
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.