Ga naar inhoud

Lelt11

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lelt11

  1. Heb onlangs eindelijk tijd gehad om hem uit elkaar te halen en de binnenkant stofvrij te maken. Zat inderdaad vrij veel stof in de fan. Echter vind ik dat de laptop nog steeds te veel geluid maakt. De fan draait behoorlijk terwijl de laptop niet heet is. Iemand een idee waardoor dat zou kunnen komen?
  2. Ik denk dat de pc niet stofvrij is. Heb hem inmiddels een jaar of 5 en heb hem nog nooit open gehad. Ik denk dat ik dat aan de hand van een guide zelf wel kan. Heb wel meerdere malen een Playstation open gemaakt namelijk.
  3. Hallo allemaal, De laatste tijd is mijn laptop erg langzaam. Ik denk misschien dat er veel troep op staat. Virussen of malware misschien. Ook wordt hij erg warm en blaast hij erg veel hete lucht uit. Ik hoop dat iemand mij misschien kan helpen met opschonen. Alvast bedankt, Lelt11
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.