Ga naar inhoud

AnneSlok

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AnneSlok

  1. AnneSlok

    Budget

    Ja,........... dat is het helemaal. Wat ben ik hier blij mee. Heel hartelijk bedankt! Anne
  2. AnneSlok

    Budget

    Precies wat ik bedoel. Heel hartelijk dank! Anne
  3. AnneSlok

    Budget

    Hartelijk dank. Ja dat is wat ik bedoel. Alleen de optelsom bij saldo klopt niet...... alle bedragen worden opgeteld, terwijl de -/- er vanaf moet. Kan je dat aanpassen?
  4. AnneSlok

    Budget

    Dag, Mijn dochter woont in een instelling en krijgt een uitkering. Haar bewindvoerder heeft slecht werk geleverd. Via de rechtbank is er uitgesproken dat ik haar budget ga beheren. Ik heb hulp nodig om het goed voor elkaar te krijgen. Alle mutaties verlopen via de bank. Ik wil daarom een bankboek maken. In het eerste tabblad heb ik een aantal codes gezet. In het 2e de maand augustus. (.....per maand wil ik een tabblad maken) Wat ik graag wil: Als ik een code intik in een maandtabblad dat de omschrijving automatisch gevuld wordt Als de code met een 2 begint dat de mutaties negatief zijn Er staan soms meerdere codes genoemd, maar dat komt omdat het zakgeld 3x per week wordt overgemaakt. Het moet niet alleen voor mij duidelijk zijn, maar ik moet dit ook eenvoudig kunnen laten zien aan mijn dochter. Bij sommige codes weet ik nog geen omschrijving, heb daar een hoofdletter ingevuld. Dan kan ik dat later wijzigen. Hoop op jullie hulp. Hartelijk dank, Anne Budget.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.