Ga naar inhoud

IkZoekHulp

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

IkZoekHulp's prestaties

  1. Hallo, Ik heb een vraag over de downloads bij google chrome. Komt elke download die je uitvoert, ook de ongewilde downloads die misschien automatisch starten op een website, bij de downloads van je browser te staan of zijn die niet zichtbaar? Alvast bedankt!
  2. Beste, Ik zit al een tijdje met vragen over malware op een Samsung telefoon. Ik heb een tijdje gedacht dat ik zelf slachtoffer was geworden van malware/RATS of iets erger van iemand maar iedereen heeft me er van overtuigd dat een android telefoon zeer veilig is en het praktisch onmogelijk is om zoiets te infecteren. Zelf de klantenservice van samsung zei me dit. Ik wou is kijken of de specialisten op dit forum er ook zo over denken en of ik me nou eigenlijk er zorgen over zou moeten maken? Mvg, M.
  3. Beste gebruikers, Ik ben nieuw op dit forum dus ik weet niet echt waar ik met mijn vragen terecht kan dus alvast mijn excuses als ik deze vraag in een foute categorie heb geplaatst... Vraag/probleem: Ik heb een paar maanden geleden op een link van iemand geklikt. Deze link ging naar zijn eigen site waar een screenshot opstond omdat hij mij iets wou laten zien. Opzich niks verdacht maar ondertussen heb ik ontdekt dat die persoon een verleden heeft met virussen,keyloggers en al die malwaretoestanden dus ben ik toch een beetje beginnen panikeren. Vraag: Hoe kun je ontdekken dat er iets op je PC staat? (stel dat het een keylogger zou zijn waaraan kan je dit herkennen?) Ik zou het echt heel tof vinden als iemand me helpt want ik vind het echt een vieze gedachte.... Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.