Ga naar inhoud

iamyourpast

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

iamyourpast's prestaties

  1. Ik ben van jouw build begonnen en heb nog een paar kleine dingetjes aangepast. Dit is mijn nieuw voorstel, zou dit kunnen? Met vriendelijke groeten
  2. Waarvoor heb je een laptop nodig? voor universiteit. Wat is mijn budget? 1000 euro max. Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? asus zenbook Heb ik al die nieuwe functies nodig? vooral snelheid is belangrijk, dus een goede wifi connectie en snelle 3.1 poorten zijn wel goed. Welke schermgrootte heb ik in gedachten? de zenbook staat erom bekend om kleine schermen te maken (13.3inch) als ik mij niet vergis Heb ik nog randapparatuur nodig? neen Heb ik nog overige specifieke wensen? Ik heb mijn huidige laptop al +2jaar en heb nog geen 100GB gebruikt, dus met 250GB zal ik zeker toekomen. Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? België, liefst bij coolblue of bol.com tenzij het ergens anders beter is.
  3. Mijn allerlaatste vraag: De voeding is niet meer leverbaar of neemt er veel te lang over om te komen (10+ dagen). Welke voeding kan ik nog gebruiken?
  4. Dank je voor de tip. Ik zou misschien toch wel wifi willen hebben op mijn pc. Neem ik dan er best een netwerkadapter bij of neem ik een moederbord dat dit geïmplementeerd heeft? I.v.m. de SSD kaart heb ik al heel wat goede reviews gelezezen over deze SSD-kaart. Deze heeft minder opslag, maar leest wel subliem. Is het dit waard en past deze wel op mijn moederbord, want dit heeft een anders slot nodig, denk ik? Ook deze kaarten vond ik de moeite waard: 1ste kaart, 2de kaart. Met vriendelijke groeten.
  5. Ik ben nog steeds wat aan het twijfelen over het moederbord. Ik ben nog niet volledig verkocht, want bij niet vertrouwt met het merk en op het internet zijn er niet super veel reviews over te vinden. Zou ik hier nog wat extra uitleg over kunnen krijgen, Superjona? Op voorhand al hartelijk bedankt.
  6. Nog een vraag, mis ik geen voeding?
  7. Hartelijk dank superjona. Dit is al een heel goed voorstel waaruit ik kan vertrekken. Dank je voor de tips van de licenties. Zou ik miss nog best een extra cooler erin steken? 2TB is een beetje veel waarin ik miss kan 'inlieveren' om er nog een extra cooler in te steken. Is de GTX 1060 3GB of 6GB, want als ik doorzoek op azerty.nl, lijkt die maar 3GB te zijn? Ik zal idd wss wel bestellen via azerty.nl.
  8. Dag pc-helpforum, Ik ga volgend jaar op kot in Leuven. Ik heb thuis mijn eigen desktop tevens ook door jullie samengesteld. Om niet wekelijks mijn volledige desktop heen en weer te sleuren, dacht ik eraan om een nieuwe (goedkopere) desktop te kopen voor bij mij op kot. Dit is hoofdzakelijk bedoeld om te gamen en de basis studentenzaken. Mijn kot wordt voorzien van KOTnet, maar ik heb dus geen idee of dit gaming kan dragen. Als iemand hier meer informatie over weet, dan mag deze dat ook altijd delen. Waarvoor heb ik een PC nodig? gaming + studentenzaken zoals presentaties maken, info opzoeken Wat is mijn budget? 900euro voor de desktop. voor de monitor ga ik apart zien. muis en toetsenbord ga ik steeds heen en weer nemen. Een merkcomputer of een samenstelling? Ik zou graag een samengestelde pc willen. De vorige heb ik ook laten samenstellen door pc-helpforum en die gaat nu al bijna drie jaar goed mee. Ga ik overklokken? Mijn huidige pc dat ik hier heb laten samenstellen, kan overklokken, maar heb dit nog nooit gebruikt en niet nodig gehad en weet eigenlijk niet hoe ik hieraan moet beginnen. Ga ik later upgraden? De pc gaat geen upgrade krijgen. Hij moet met wat het is een paar jaar kunnen meegaan. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? USB 3.0 of 2.0 poorten Ik heb de beiden in mijn huidige pc, maar merk eigenlijk amper een verschil. Een LAN-ingang moet normaal gezien wel genoeg zijn. Ga ik zelf assembleren? Ik zou hem laten assembleren, maar als ik de componenten op verschillende plaatsen goedkoper vindt en het prijskaartje op die manier kan drukken, dan wil ik wel eens rondvragen of iemand in mijn omgeving die kan samenstellen. Heb ik een besturingssysteem nodig? Ik heb windows 10 op mijn huidige pc door mijn windows 8.1 up te graden naar windows 10. Ik vraag me nu af of ik deze nog eens zou kunnen gebruiken voor mijn nieuwe pc. Ga ik zelf installeren? Het installeren is me zelf gelukt op mijn huidige pc dus dit moet wel opnieuw lukken. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? een goede grafische kaart is altijd meegenomen, dus dan kijk ik onmiddelijk naar de klasse van geforce gtx, maar andere suggesties zijn altijd welkom. Heb ik nog randapparatuur nodig? een cd/dvd lezer is handig. Heb ik specifieke wensen? De elektriciteit is een vaste prijs, dus energiezuinig hoeft die niet te zijn. Een pc die na twee weken begint te zoemen of irritant begint te blazen, kan ik wel missen, dus liefst ook zo stil mogelijk. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? ik woon in België. Via azerty.nl heb ik mijn vorige pc gekocht en laten samenstellen, maar via www.dragoncomputers.eu heb ik ook al zeer goede prijzen gevonden en heeft ook nog andere voordelen. Op voorhand al hartelijk bedankt. PS: In bijlage zijn de specs van mijn huidige pc die al meegaat van januari 2014. Het zou leuk zijn, moest je onderdelen kunnen behouden van mijn huidige pc, omdat ik weet dat deze goed samenwerken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.