Ga naar inhoud

tby4

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tby4

  1. Het dient idd als doorverwijssite. Een beetje zoals Tucows, MajorGeeks,... maar dan enkel voor freeware. En met beknoptere informatie. Bij de andere secties voeg ik regelmatig zaken toe die ik zelf al ooit nodig heb gehad (voor mezelf of om anderen te helpen) of waarvan ik denk dat ze voor andere mensen wel eens handig kunnen zijn. Zoals iedereen hier op het forum wellicht al ondervonden heeft, als IT'er krijg je regelmatig vragen van familie of vrienden... Alle links zijn in augustus nog nagekeken. Bedankt voor de feedback !
  2. Hoi allemaal, Voor een schoolproject heb ik mijn website aangepast/bijgewerkt en een modernere layout gegeven. (In dit semester zal deze waarschijnlijk een nieuwe update krijgen aangezien we nu met PHP beginnen.) Maar nu had ik graag wat feedback gehad. Layout, inhoud, mogelijke verbeteringen,... De website bevat vooral gratis software: http://www.tby.be Alle feedback en opbouwende kritiek is meer dan welkom ! Dit kan zowel hier als op de bijhorende Facebook pagina, die je natuurlijk mag liken wanneer mijn site je bevalt. https://www.facebook.com/www.TBY.be/ Alvast bedankt voor jullie bijdrage ! met vriendelijke groeten, Tom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.