Ga naar inhoud

Mct74

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mct74's prestaties

  1. Sorry. Het is model p6647. Opstarten in veilig modus gaat ook niet aangezien ik de laptop in zijn geheel niet aankrijg. Inmiddels iemand gevonden die wel even naar de laptop wil kijken. Denkt dat de SSD-schijf kapot is. Zou dat kunnen? Ik hou graag het forum nog veen open omdat hij het niet zeker weet.
  2. Het is model pp648. De laptop is ruim 1,5 jaar oud. De koeling heb ik gecontroleerd en is schoon. Dus dat is het probleem niet.
  3. Ik heb een Medion Akoya die sinds vorige week problemen geeft met opstarten. In eerste instantie starte de laptop even op waarna deze tijdens de opstartfase (medionscherm) uitviel. Mijn eerste idee was dan ook dat het aan de accu op adapter moest liggen. Beide nieuw besteld, maar blijken niet het probleem. Oranje lampje (opladen) gaat ook gewoon branden als de adapter is aangesloten. Nu gaat bij bij het indrukken van de opstartknop deze kort branden, draait de ventilator (voor mijn gevoel harder dan normaal) even kort en snel waarna de laptop uitgaat. Dit alles duurt telkens slecht 1 à 2 seconden. Ook zonder accu en enkel de adapter geeft hetzelfde resultaat. Wat kan het probleem zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.