Ga naar inhoud

markjansen

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

markjansen's prestaties

  1. Ik ben benieuwd wie een snelle oplossing heeft voor mijn Excel vraag. Ik ben in bezit van de afzet cijfers van de artikelen A t/m I per dag Nu wil ik graag weten welk artikel in totaal over de hele periode ( 2 mei t/m 2 juni) de hoogste afzet heeft. Dit kan ik doen door artikel voor artikel te filteren en de aantallen per dag op te tellen, maar in werkelijkheid gaat het om honderden artikelen. Hoe krijg ik in dit voorbeeld snel een overzicht van de drie artikelen met de meeste afzet ? Alvast bedankt voor jullie hulp. excel vraag.xlsx
  2. Goedenavond. Ik heb een Excel vraagstuk. Voor mijn werkgever wil ik graag een tool maken, zodat de reiskostenvergoeding voor het reizen tussen twee vestigingen inzichtelijk is. Ik wil middels twee drop down menu’s, twee vestigingsnamen kunnen selecteren. In de derde kolom zou dan automatisch de reiskostenvergoeding tevoorschijn moeten komen, voor het reizen tussen die twee vestigingen. Deze informatie heb ik tot mijn beschikking: Ik heb een kruistabel met daarin de afstanden in kilometers tussen de vestigingen Ik heb een tabel met daarin de vergoeding die hoort bij een bepaald aantal kilometers. Dit bedrag loopt niet evenredig op. Welke stappen moet ik doorlopen om de uiteindelijke vergoeding inzichtelijk te krijgen, middels het selecteren van twee vestigingen in de drop down menu’s?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.