Ga naar inhoud

BriaZz

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BriaZz's prestaties

  1. Ik lees veel over extra fans... Is dit nodig voor deze build of niet?
  2. Eigenlijk ken ik er niet veel van. Dus zou niet kunnen zeggen wat het beste is. Misschien dan toch eens kijken voor een mechanisch toetsenbord
  3. Dag Superjona! Alvast bedankt voor de hulp! Ik had graag min. 24inch gehad. Qua resolutie en reactietijd vertrouw ik op jouw mening. Wat zou jij nemen? Is het verschil groot? Ik zou hem willen laten assembleren. Dit omdat ik er zelf te weinig van ken om er aan te beginnen. Het enige wat ik weet is dat ik veel voordeliger en beter ben met eentje zelf te laten maken. Windows 10 moet ik nog aankopen . Bedankt Superjona!
  4. Hallo iedereen, Na lang wachten, rondkijken en vooral sparen is het eindelijk zover... Ik ga een nieuwe computer kopen. Omwille van vorige aankopen die na enkele maanden doorgebrand waren of gewoon niet meer werkte, zou ik nu graag een pc willen laten bouwen. Voor de meeste onder jullie is dit geen moeite. Het aanbod is zo groot dat ik niet weet wat ik moet kiezen of waar te beginnen. Ik heb al enkele winkels geschreven om meer info te krijgen. En ik krijg altijd andere opties en prijzen te zien. Hopelijk kunnen jullie, als (amateur) kenners, me toch even betere en duidelijkere informatie geven. Eerst en vooral. Ik woon in Belgie, Leuven. Handig om te weten welke winkel/webshop ik moet kiezen. Wat moet mijn pc kunnen... 1. Grafisch ontwerp. Ik werk véél in photoshop en andere 3D programma. (Blender, maya,...) een pc die deze programma's aankan zou echt geweldig zijn. 2. Videokaart. De meeste programma's waar ik mee werk raden Nvidea kaarten aan. 3. Virtual reality. Graag had ik in de loop van de tijd een VR bril gekocht. Een pc die VR-ready is, is zeker een pluspunt. 4. Windows. Graag had ik windows als bestuursysteem gehad. 5. Ja, ik was vroeger een gamer. Dit zal nu ook wel terug komen. Dus een pc dat de games van tegenwoordig aankan zou fijn zijn. Voila. Dit zijn toch wel belangrijke punten qua pc gebruik voor mezelf. Verdere aandachtspunten. Een computer die niet klinkt als een stofzuiger zou fijn zijn. Qua cooling en voeding laat ik het aan jullie over. Daar ken ik niets van. De prijs: uiterste max. €2000. Dit inclusief beeldscherm, muis, toetsenbord. Hopelijk kan een van jullie me helpen... Aan welke winkels dacht ik? Alternate België: Ik zag dat Alternate België enorm goede prijzen kon geven. Hebben al mensen ervaring met deze winkel? Zo ja? Positief/Negatief? PC-warehouse Leuven: via deze winkel heb ik door het werk nog een korting. Hebben al mensen ervaring met deze winkel? Zo ja? Positief/Negatief? ik sta open voor andere voorstellen. Laat het me maar weten. Alvast bedankt voor het lezen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.