Ga naar inhoud

Pluisje

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pluisje's prestaties

  1. Heel erg bedankt, het probleem blijkt van de baan te zijn in dit bestand! Super!
  2. Bedankt voor je hulp, dit verduidelijkt de problemen. Aangezien het om een template gaat die door iedereen in de organisatie ingevuld zal worden, is het niet de bedoeling dat iedereen achteraf leterttype, lettergrootte, regelafstand en dergelijke gaat aanpassen, dat is niet zo efficiënt. Jammer dat er geen andere oplossing is. Nogmaals dank!
  3. Ja ik merk zeker verschil, in jouw document heb ik de koppen kunnen aanpassen zoals ik ze wil en ze blijven nu gewoon staan als ik tekst aanpas of opsommingen toevoeg. Dus ik vermoed dat het watermerk inderdaad het probleem is. Nu moet het watermerk echt in het document zitten, zonder is geen optie. Is er een manier om te voorkomen dat alles verspringt?
  4. Bedankt voor je hulp! Nooit gedacht dat het watermerk het probleem kon zijn. Echter is dat watermerk echt noodzakelijk. Gaat dat altijd problemen blijven geven? Mijn collega's halen het document uit het systeem en vullen het vervolgens in met tekst dus het is echt een werkdocument.
  5. Bedankt voor je antwoord Alpha! In bijlage het probleemdocument. Ik werk met Word 2010. Het probleem doet zich voor bij alle documenten. Ik heb meermaals geprobeerd "opnieuw" te beginnen door alles in een nieuw document te kopiëren maar de problemen komen telkens terug. Template Werkinstructie.docx Het gaat om een template dat collega's dienen in te vullen als ze een nieuwe werkinstructie schrijven. Verschillende collega's hebben al problemen gehad omdat de opmaak telkens verspringt. Lastig!
  6. Hallo iedereen, Ik heb een probleem met de koppen in Word. Ik heb de helpdesk binnen het bedrijf waar ik werk gecontacteerd maar ook zij kunnen me niet verder helpen. De koppen verspringen telkens, een inhoudsopgave maken is hierdoor niet mogelijk. Het is ook zo dat als ik een opsomming wil maken met bolletjes, de koppen plots verspringen in bolletjes terwijl dit gewoon genummerd moet blijven. Volgens mij ziet Word mijn opmaak niet als koppen? Is er iemand die hiermee raad weet? Ik heb al zoveel opgezocht op internet maar heb de oplossing nog steeds niet gevonden. Het document is niet vertrouwelijk dus ik kan het eventueel doorsturen. Eeuwige dank aan de persoon die de oplossing kent!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.