Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

PieterHeymans

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PieterHeymans

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo In bijlage heb ik een lijst met klanten gegevens. aan deze klanten hebben wij verkocht op een beurs. Dit is nu het tweede jaar. uiteraard moeten wij ook factureren aan deze klanten. ik wil nu nagaan welke klanten al in ons systeem zitten aan de hand van het BTW nummer. In kolom J staat de BTW-nummers van de klanten. In kolom K staan de BTW nummers van de klanten van vorig jaar. Bestaat er een oplossing om aan te duiden in kolom J welke BTW nummers al in kolom K staan? Zo weten welke nieuwe klanten zijn en wij moeten aanmaken. Alvast bedankt voor de hulp! vergelijking BTW.xlsx
 2. ja werkt prima! Hartelijk Dank!
 3. ik heb de formules toegepast op mijn sheet. helaas blijkt deze niet juist te werken. wanneer ik 24 lichtpunten ingeef krijg ik één 20-voudige. -2 16-voudige. en 3 12-voudige Kan je in mijn sheet vinden waar het probleem zit? de formues zitten in kolom "O" knxcalculatie.xlsx
 4. Een tijd geleden hielp je mij met onderstaand probleem. ik zou dit nu willen uitbreiden maar het lukt mij maar niet. de actoren die erbij komen heb ik in het groen gezet. Zou je mij opnieuw kunnen helpen? Situatieschets: aantal lichtpunten is vb 51 mogelijke actoren zijn: 20voudig 16voudig 12voudig 8voudig 4voudig De uitkomst zou dus: 3 keer 16voudige actor moeten zijn (48) 1 keer 4 voudige actor (4) totaal is nu 52 dus alle lichtpunten zijn aan een actor gekoppeld. De nieuwe uitkomst zou dus 2 keer 20voudig zijn 1 keer 12voudig Alvast bedankt!
 5. Perfect! Dit is wat ik nodig had. Hartelijk Dank!
 6. Goedemiddag ik moet het juiste aantal actoren bepalen. Dit hangt af van het aantal lichtpunten. Situatieschets: aantal lichtpunten is vb 51 mogelijke actoren zijn: 16voudig 8voudig 4voudig De uitkomst zou dus: 3 keer 16voudige actor moeten zijn (48) 1 keer 4 voudige actor (4) totaal is nu 52 dus alle lichtpunten zijn aan een actor gekoppeld. Wie kan mij hiermee helpen? Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.