Ga naar inhoud

krisse1502

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

krisse1502's prestaties

  1. maar wat mij steeds meer en meer opvalt is dat mijn scherm stevig flikkerd als er veel donkere kleuren in beeld zijn.. kan dit liggen aan de videokaart ofzo? en niet aan de aanhechting tusse scherm en onderste deel van de laptop?
  2. hi,, heb reeds een forumbericht gezet ( maar wat mij steeds meer en meer opvalt is dat mijn scherm stevig flikkerd als er veel donkere kleuren in beeld zijn.. kan dit liggen aan de videokaart ofzo? en niet aan de aanhechting tusse scherm en onderste deel van de laptop?
  3. ja, is dezelfde persoon, eens gewoon ingelogd denk ik en via facebook ofzo, weet het niet juist meer.. maar is eenzelfde persoon ja
  4. Iemand dat dit in mijn plaats wil/kan doen? Dat ik eventueel bij jou thuis komt of jij tot bij mij en samen laptop openknallen en dit heuvel verhelpen? Wil hier eventueel wel iets betalen ofzo hoor.. bedankt
  5. nice, maar dat zie ik mezelf precies niet doen :).. toch bedankt.. mss best naar computerwinkel even langsgaan
  6. en dit zelf fixen is beetje onmogelijk zeker? wat zou de kostprijs hiervan zijn~?
  7. ja, dat is wel het geval, beetje open dicht doen met scherm en dan stopt het weer even..
  8. neen, niet mogelijk spijtig genoeg.. Kan dit mss komen door de aanhechting tussen laptop-klavier, onderste gedeelte van laptop, met het scherm zelf? Dat dit aant afsterven is.. pc is net geen 3 jaar oud, zou wel vlug zijn denk ik, of wat is de levensduur van een laptop tegenwoordig?
  9. Hallo, begin volgend jaar zou ik mij in de wereld van online gaming en streaming willen werpen.. Momenteel zit ik met laptop ( dat het beetje bij beetje minder goed doet), dus kijk ik uit naar iet nieuws.. Wat ik zeker weet ; ik maak de overstap naar een desktop... Zal even het belangrijk lijstje invullen : Waarvoor heb ik een PC nodig? - Gaming gecombineerd met streaming op twitch Wat is mijn budget? - 1400-1500 euro Een merkcomputer of een samenstelling? - Ik kan het niet, en ken te weining van hardware in PC*s, maar zou toch voor een samenstelling gaan Ga ik overklokken? - Is dit nodig? indien dit een meerwaarde geeft aan de pc 2-3 jaar na aankoop dan zou dit mogen Ga ik later upgraden? - Is dit niet hetzelfde als overklokken? haha, zoveel ken ik er dus van Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Wifi lijkt mij handig, verhuis na nieuwjaar, dus kan zijn dat pc volledig andere kant van inkomende internetkabel staat.. En ook meerdere USB-aansluitingen aangezien ik met 2 schermen zou werken Ga ik zelf assembleren? - Laat de winkel maar installeren Heb ik een besturingssysteem nodig? - Windows 10 Pro Ga ik zelf installeren? -Dit zou ik zelf nog net moeten kunnen Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Ma een doorzichtbare case zijn, eventueel met neonlampje in ofzo ( zou mooi zijn voor op LAN-partys) Heb ik nog randapparatuur nodig? - Monitor zal ik achteraf bijkopen.. Heb ik specifieke wensen? - Een stille pc?? als er echt zo een grote verschillen zijn dan liefst een stille en geen Harley Davidson qua geluid haha Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Ben woonachtig in Belgie.. Altijd gewerkt met QWERTY-toetsenbord Zo, indien nog vragen of tips : alle hulp is welkom Reeds bedankt Kris
  10. Hallo pc-fanaten, laatste maand ondervind ik dat mijn laptopscherm meer en meer begint te flikkeren.. En wat mij opvalt is dat dit enkel gebeurd als er veel zwart op mijn scherm heb.. ik zit veel op de streaming-site Twitch, en daar zit je met vrij veel zwarte kleuren.. Ook met het spelen van Hearthstone flikkert het beeld af en toe.. Kan dit een hardware-probleem zijn, dan denk ik aan videokaart ofzo? Laptop is van het merk ASUS , K95V Intel Core i7 - 36300 , 2,4 GHz toestel is bijna 3 jaar oud bedankt..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.